EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάγερν - Ζιελόνα Γκόρα

Δηλώσεις: Μπάγερν - Ζιελόνα Γκόρα

Χαμηλούς τόνους κράτησε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ενθουσιασμένος από τον θρίαμβο της ομάδας του ο Μιχάιλο Ούβαλιν.

Μπάγερν Μονάχου

Σβέτισλαβ Πέσιτς: Για εμάς είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές άλλων χωρών. Αυτό ήταν το πρόβλημά μας. Η Ζιελόνα έκανε εξαιρετική εμφάνιση, παίζοντας εξαιρετική άμυνα. Δεν παίξαμε άσχημα. Δεν μπορείς να πεις ότι παίξαμε άσχημα. Απλά η Ζιελόνα Γκόρα έκανε απίστευτη εμφάνιση. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε κερδίσει κάτι σαν σύλλογος. Το να κερδίζουμε αγώνες στην Euroleague, απέναντι σε καλές ομάδες, είναι κάτι σημαντικό. Πρέπει να δίνουμε κάτι περισσότερο από το maximum. Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν.

Ζιελόνα Γκόρα

Μιχάιλο Ούβαλιν: Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Νομίζω πως ήταν ένα δίκαιο παιχνίδι. Ήταν σκληρό και για του δυο. Νομίζω πως έγινε ακόμη πιο σκληρό όσο περνούσε η ώρα. Είδαμε ένα πολύ δυναμικό ματς στο παρκέ. Η τρίτη περίοδος ήταν απίστευτη. Ανακάμψαμε στα ριμπάουντ, στον τομέα που πληγωθήκαμε στα δυο πρώτα δεκάλεπτα. Αυτή είναι μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μου. Δεν ξέρω τι άλλο να πω! Για μένα προσωπικά, είναι μεγάλη χαρά να αντιμετωπίζω έναν τόσο σπουδαίο προπονητή και να κερδίζω στο γήπεδό του.

Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς: Δεν σκεφτόμασταν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε το τελευταίο ματς στο πολωνικό πρωτάθλημα, οπότε ήρθαμε σε καλύτερη κατάσταση και πήραμε τη νίκη. Τώρα θα το γιορτάσουμε. Αυτή η νίκη σημαίνει ότι παίξαμε καλά. Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Το σημαντικότερο είναι ότι παίζουμε σαν γροθιά, παίζουμε σαν πραγματική ομάδα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ