EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπενθύμισε ότι δεν υπάρχει... εύκολο παιχνίδι στην Euroleague ενώ ο Λουίτζι Ντατόμε εξήγησε ότι η Φενέρμπαχτσε θέλει να κάνει καλά τη δουλειά της, ειδικά στην έδρα της.

Οι δηλώσεις του Σέρβου κόουτς και του Ιταλού φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε μετά τη νίκη επί της Νταρουσάφακα στην Ulker Sports Arena .

Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Φενέρμπαχτσε): "Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague. Η τελική κατάταξη δεν έχει σημασία στον όμιλό μας. Η Νταρουσάφακα είναι καλή ομάδα, το απέδειξε για άλλη μια φορά απόψε (17/3). Τους έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές φέτος στην Euroleague και το πρωτάθλημα. Η σεζόν δεν είναι εύκολη ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους φιλάθλους μας για την υποστήριξή τους.

Λουίτζι Ντατόμε (Φενέρμπαχτσε): "Δύσκολο παιχνίδι... Οι δυο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. Θέλουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, ειδικά στην έδρα μας. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα κόντρα στην Νταρουσάφακα όμως στο τέλος της ημέρας, κάναμε μια καλή εμφάνιση. Βοήθησαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν. Στις αρχές της τρίτης περιόδου αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στο σκοράρισμα όμως παίξαμε καλή άμυνα και αντέξαμε στην πίεση των αντιπάλων μας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ