EUROLEAGUE

Αρλάουκας: "Υποστηρίζω τη Λαμποράλ Κούτσα"

Ο Τζο Αρλάουκας μίλησε για το Final Four του Βερολίνου και δεν δίστασε να δηλώσει πως στο τουρνουά θα υποστηρίξει την Λαμποράλ Κούτσα. "Ο Ομπράντοβιτς έχει εμπειρία", τόνισε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζο Αρλάουκας στο Sport24.gr, το οποίο βρίσκεται στο Βερολίνο.

Ποια είναι η γενική σας άποψη για το Final Four; "Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί", ήταν το πρώτο σχόλιο του Αρλάουκας και πρόσθεσε: "Όλες οι ομάδες αξίζουν να βρίσκονται εδώ. Κάθε ομάδα μπορεί να το πάρει. Ίσως η Λοκομοτίβ να είναι το αουτσάιντερ αλλά είναι εξαιρετική φέτος".

Για το αν έχει πλεονέκτημα η Φενερμπαχτσέ λόγω της παρουσίας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε: "Σίγουρα ο Ομπράντοβιτς έχει εμπειρία, αλλά κάθε ομάδα θα μπορούσε να πει ότι υπερέχει κάπου. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ας πούμε βρίσκεται συνέχεια στα Final Four αλλά δεν τα έχει καταφέρει σε όλα. Κάτι που είναι καθαρά ψχολογικό".

Ποια ομάδα θα υποστηρίξει όμως ο Αρλάουκας στο Final Four του Βερολίνου; "Τη Λαμποράλ Κούτσα. Μου αρέσει το πως παίζει, βγάζει πολύ ενέργεια στο παρκέ, τρέχει πολύ και αυτό μου αρέσει. Επίσης είναι η ομάδα στην οποία αναδείχθηκα. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια εκεί. Σε αυτή την ομάδα αναδείχθηκε και έμαθα πολλά υπό τις οδηγίες του Ιβάνοβιτς. Φώναζε πολύ βέβαια, κάτι που δε μου άρεσε τότε αλλά τώρα το εκτιμώ". Απάντηση μέσα από την οποία φαίνεται ξεκάθαρα το επίπεδο του ανθρώπου Αρλάουκας.

Τι κάνει όμως τώρα έχοντας τελειώσει τη μπασκετική του καριέρα; "Τα πάντα!", είναι η αρχή της απάντησής του και προσθέτει: "Είμαι προπονητής, ταξιδεύω, ασχολούμαι με παιδιά και θέλω να μπορέσω να τους μεταβιβάσω όλα αυτά που έμαθα".

Κι όσο για το τι θα συμβούλευε τους παίκτες που παίζουν στο Final Four έχοντας ζήσει ο ίδιος την εμπειρία του; "Να απολαύσουν κάθε στιγμή. Είναι κάτι υπέροχο, αλλά δεν πρέπει να θεωρούν δεδομένο ότι θα το ξαναζήσουν. Για αυτό και πρέπει να ζήσουν τη στιγμή".

Ο Freddos πήγε Βερολίνο και κάνει τη δική του φωτογραφική ανταπόκριση! Ακολουθήστε τον στο Instagram

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ