EUROLEAGUE

Απογοήτευση, κατήφεια αλλά και ελπίδα

Απογοήτευση, κατήφεια αλλά και ελπίδα
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχασε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στις λεπτομέρειες από τη Μακάμπι, ωστόσο έχει να παίξει ακόμα το τελευταίο του χαρτί... Διαβάστε για το κλίμα στην ομάδα

Κακά τα ψέμματα, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καθόλου καλός στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με αντίπαλο τη Μακάμπι. Είχε τραγικά ποσοστά που του στοίχισαν τη νίκη και έδωσαν το προβάδισμα στην Μακάμπι που πλέον με μία ακόμα νίκη θα προκριθεί στο Final-4 της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις που έκαναν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Στράτος Περπέρογλου κι ο Ντέιβιντ Μπλατ και θυμηθείτε τι έγινε στο 3ο παιχνίδι στην ανασκόπηση της αναμέτρησης.

Αποστολή στο Τελ Αβίβ, Αντωνία Μαραγούσια

Πριν από αυτό πάντως, ακολουθεί ο αγώνας της Πέμπτης (29/3, 22:05). Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα για όλα, προκειμένου να διεκδικήσει τις ελπίδες του για να υπερασπιστεί τον Μάιο τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στην Βαρκελώνη.

Κανείς δεν λέει ότι είναι εύκολο. Ωστόσο, με δεδομένο ότι βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη και λίγο έλειψε να κάνει το 2-1, αντιλαμβάνεται κανείς πως έχει ελπίδες ακόμα.

Έστω κι αν υπολείπεται στο σκορ με 2-1 και πλέον θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο την ερχόμενη Πέμπτη. Ένας "τελικός" δίχως αύριο για τους "πράσινους", που αν θέλουν να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι από τη Μακάμπι, τώρα είναι η ώρα.

Στο μικροσκόπιο τα λάθη

Το παιχνίδι της Τρίτης αποτελεί πλέον παρελθόν. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν από τα αποδυτήρια απογοητευμένοι, γνωρίζοντας πως αν είχαν παίξει λίγο καλύτερα, ίσως να είχαν πανηγυρίσει το "σπουδαίο" διπλό".

Η κατήφεια όμως που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας θα πρέπει να δώσει άμεσα τη θέση της στην ελπίδα αλλά και την πίστη πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει καλύτερα την Πέμπτη. Αυτό τουλάχιστον έδειχνε το βλέμμα ορισμένων παικτών μετά το τέλος του αγώνα.

Μπορεί εξάλλου, οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος τους, όμως οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς οφείλουν να τις εκμηδενίσουν πριν παραδώσουν τα όπλα. Άλλωστε, μιλάμε για το νυν πρωταθλητή Ευρώπης.

Έναν πρωταθλητή που πολλοί είχαν ξεγράψει και στα περσινά πλέι οφ της Ευρωλίγκας, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Μπαρτσελόνα. Τότε πάλεψε το πρώτο παιχνίδι, το έχασε στις λεπτομέρειες και στο δεύτερο έμαθε από τα λάθη του και παρουσιάστηκε πιο δυνατός.

Το ίδιο καλείται να κάνει και τώρα... Αρχής γενομένης από την προπόνηση της Τετάρτης, ο Ομπράντοβιτς θα ζητήσει από τους παίκτες του να κάνουν την ύστατη προσπάθεια, ξεχνώντας τις δύο συνεχόμενες ήττες και διορθώνοντας τα λάθη τους.

Λάθη που κόστισαν ακριβά και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναληφθούν...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ