EUROLEAGUE

Μπλατ: "Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης"

Μπλατ: "Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης"
INTIME SPORTS

Ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να ξεχάσουν τα τρία ματς που έχουν παίξει με τον Παναθηναϊκό, ενώ πρόσθεσε έπειτα από ερώτηση ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Οχαγιόν και Διαμαντίδη!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό (65-62) και πλέον χρειάζεται ακόμα μία για να εξασφαλίσει το "εισιτήριο" για το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την αναμέτρηση με τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ έπειτα από ερώτηση για τις εμφανίσεις του Οχαγιόν ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης του δεν συγκρίνεται με τον Δημήτρη Διαμαντίδη...

Αποστολή Τελ Αβίβ: Αντωνία Μαραγούσια

" Θα πρέπει να ξεχάσουμε και τα τρία ματς που έχουμε παίξει και να τα δώσουμε όλα στην τέταρτη αναμέτρηση", ενώ ερωτηθείς για το αν υπάρχει σύγκριση του Οχαγιόν με τον Διαμαντίδη δήλωσε: " Ηρέμησε φίλε, ηρέμησε. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης!".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Ο Παναθηναϊκός έχει την ψυχολογική πίεση. Να κάνουμε μία εξαιρετική εμφάνιση στο επόμενο παιχνίδι, έτσι πρέπει, αν θέλουμε να φτάσουμε στο φάιναλ-φορ. Έγινε για τιτανομαχία, δεν παίζαμε σόφτμπολ. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ