EUROLEAGUE

Άντιτς: "Έχουμε χημεία"

Άντιτς: "Έχουμε χημεία"
INTIME SPORTS

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε για το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, αλλά και τη σημασία της ομοιογένειας που διαθέτει ο Ολυμπιακός. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για το φάιναλ-φορ του Λονδίνου, αλλά και τη σημασία της ομοιογένειας που διαθέτουν οι "ερυθρόλευκοι".

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

-Έχοντας σχεδόν την ίδια ομάδα με πέρσι, αλλά και την εμπειρία της κατάκτησης του τίτλου, έχει ο Ολυμπιακός πλεονέκτημα σε αυτό το Final 4;

" Σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα ότι έχουμε την ίδια ομάδα με πέρσι και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η χημεία που έχουμε.

Είμαστε όλοι φίλοι, σαν αδέρφια, ο ένας είναι έτοιμος να πεθάνει για τον άλλο, βοηθάμε ο ένας τον άλλο και αυτό είναι κάτι που θα ήθελε κάθε προπονητής και κάθε ομάδα.

Μπορεί να έχεις πολλούς καλούς παίκτες, αλλά να σου λείπουν αυτά τα στοιχεία κι έχουμε πολλά τέτοια παραδείγματα. Είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ομάδας".

-Πόσο σημαντικό ήταν για σας να μείνετε ίδια ομάδα, κάτι που δεν συνηθίζεται για ομάδες που παίρνουν τον τίτλο;

"Ο Παναθηναϊκός κράτησε την ίδια ομάδα για πολλά χρόνια και είδαμε τι έγινε. Για μας ήταν σημαντικό να κρατήσουμε τον κορμό και να φέρουμε δύο έξτρα παίκτες, όπως ο Περπέρογλου, τον οποίο θαυμάζω σαν παίκτη. Αυτό κάνει ευκολότερη τη δουλειά του προπονητή, αλλά και των παικτών".

-Πιστεύεις πως ο ημιτελικός είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι;

" Πάντα το πρώτο ματς είναι δύσκολο σε ένα Final 4. Εκεί δεν υπάρχουν κακές ομάδες, καθεμία μπορεί να κερδίσει την άλλη. Δεν υπάρχουν φαβορί, αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ είμαστε τα αουτσάιντερ. Εμείς θα πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και πάλι και ελπίζω να το κάνουμε".

-Είναι παράξενο για έναν πρωταθλητή Ευρώπης να πηγαίνει σαν αουτσάιντερ στο Final 4;

" Είναι περίεργο, αλλά έτσι πουλάνε τα νέα. Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό. Εμείς θέλουμε να μιλήσουμε στο γήπεδο".

-Τι θα σήμαινε για σένα το repeat;

" Θα σήμαινε την κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου. Μετά την πορεία μας στο Ευρωμπάσκετ με τα Σκόπια υπέγραψα στον Ολυμπιακό, κατέκτησα στην Ευρωλίγκα και τώρα είμαστε ξανά στο Final 4. Είναι μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα, αλλά και για μένα προσωπικά αν τα καταφέρουμε να επαναλάβουμε την επιτυχία θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα μου. Ελπίζω να το πετύχουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ