EUROCUP

Μαρκόπουλος: "Τέτοιον παίκτη αναζητάμε"

Μαρκόπουλος: "Τέτοιον παίκτη αναζητάμε"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν ενώ ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν παίκτη που να βοηθήσει οργανωτικά και εκτελεστικά.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε πως η Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι σε... άλλο επίπεδο σε σχέση με τον ΠΑΟΚ ενώ τόνισε πως ο "Δικέφαλος" αναζητά έναν παίκτη με δυνατότητα στο σκοράρισμα αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα είπε: "Ηταν πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που είναι άλλο επίπεδο σε σχέση με εμάς και έχει σκληρή άμυνα αλλά και καλούς παίκτες. Είχε την ευχέρεια ο αντίπαλος προπονητής να έχει μια δυνατή πεντάδα. Εμείς καταφέραμε ένα δεκάλεπτο να κερδίσουμε και ήταν δύσκολο να κρατήσουμε ως το τέλος".

Γα την επιθετική δυστοκία του ΠΑΟΚ με την απουσία του Χαραλαμπίδη: "Οταν παίζεις με αυτή την ομάδα που σταματάει όλους τους τρόπους που παίζεις, δεν μπορείς να πεις για επιθετική δυστοκία. Σίγουρα η απουσία του Χαραλαμπίδη είναι μεγάλη, υπάρχει κούραση και μικροτραυματισμοί και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε μέχρι τέλος του Δεκέμβρη".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε κάποιο παίκτη και τι στυλ καλαθοσφαιριστή θέλει: "Θέλουμε έναν παίκτη που να βοηθήσει την ομάδα και όχι να συμπληρώσει το κενό. Υπάρχει μια κούραση που βγαίνει στους παίκτες με αποτέλεσμα η προπόνηση να έχει ελαττωθεί για να ανταποκριθούν οι παίκτες στην προσπάθεια που κάνουν. Αυτή την στιγμή μπορεί να υπάρχει κάτι σχετικά με το θέμα του παίκτη αλλά μετά από δύο ώρες να μην υπάρχει και μπορεί να μην έχουμε και τίποτα τώρα αλλά μετά να υπάρχει κάτι. Ολα τώρα είναι στον αέρα... Θέλουμε έναν παίκτη που να μπορεί να οργανώνει και να έχει ρόλο και στο σκοράρισμα. Και στην περιφέρεια να δώσει ευχέρεια στην κίνηση της μπάλας".

Λάνγκφορντ: "Παλέψαμε όσο μπορούσαμε"

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ τόνισε: "Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Πρέπει να βρίσκουμε τρόπο να κερδίζουμε τέτοια ματς όταν ο αντίπαλος είναι ένα επίπεδο πάνω από εμάς. Ο τρόπος που παλέψαμε το ματς είναι κάτι που μπορούμε να κρατήσαμε από αυτό το παιχνίδι. Κάναμε κάποια πράγματα καλά αλλά όχι για 40 λεπτά".

Μπαζάρεβιτς: "Δουλέψαμε καλά στην άμυνα"

Ο προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς δήλωσε: "Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθούσε να κατεβάσει τον ρυθμό αλλά εμείς προετοιμαστήκαμε γι' αυτό ακριβώς. Η άμυνά μας δούλεψε καλά, ο ΠΑΟΚ πέτυχε κάποια τρίποντα αλλά η άμυνα μάς βοήθησε να κερδίσουμε το ματς".

Ράντολφ: "Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα"

Ο Αντονι Ράντολφ ανέφερε: "Ηταν ένα ματς με επαφή, εμείς μείναμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και πήραμε την νίκη. Ο ΠΑΟΚ πάντως είναι πολύ καλή ομάδα".

Για το αν ο στόχος της Λοκομοτίβ είναι η κατάκτηση του Eurocup: "Φυσικά αυτός είναι ο στόχος. Εχουμε καλούς παίκτες και όσο μένουμε στο πλάνο του τεχνικού μας, έχουμε πιθανότητες να το κερδίσουμε. Μας ενδιαφέρει παιχνίδι με παιχνίδι να κοιτάμε τα ματς".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ