EUROCUP

Κατσικάρης: "Άξιζε τη νίκη η Λοκομοτίβ"

Κατσικάρης: "Άξιζε τη νίκη η Λοκομοτίβ"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Μπιλμπάο, Φώτης Κατσικάρης στάθηκε στην ανωτερότητα της Λοκομοτίβ Κούμπαν, ενώ πρόσθεσε ότι πλέον όλοι στην ομάδα θα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της Μπιλμπάο, Φώτης Κατσικάρης μίλησε για τον τελικό, τονίζοντας πώς η Λοκομοτίβ Κούμπαν άξιζε τη νίκη και πρόσθεσε πώς η προσοχή όλων στην ομάδα είναι πλέον στο ισπανικό πρωτάθλημα.

" Η Λοκομοτίβ άξιζε τη νίκη και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Έπαιξαν καλή άμυνα και πέτυχαν κάποια μεγάλα καλάθια", είπε ο Κατσικάρης και πρόσθεσε:

" Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς δεν είχαμε τύχη σήμερα και δεν λειτουργήσαμε καλά στην επίθεση. Όταν δεν μπορείς να σκοράρεις, δύσκολα μπορείς να κερδίσεις. Είναι δύσκολο και σκληρό για μας. Λυπάμαι περισσότερο για όλο αυτόν τον κόσμο που ταξίδεψε από την Ισπανία για να είναι στο πλευρό μας. Πλέον θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να στρέψουμε την προσοχή μας στο ισπανικό πρωτάθλημα".

Πασούτιν: "Επιτυχία για όλη τη Ρωσία"

Από την πλευρά του, ο Εβγκένι Πασούτιν είπε: " Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου, που έδωσαν τα πάντα στο παρκέ. Αξίζαμε τη νίκη. Δεν επιτρέψαμε στην Μπιλμπάο να κάνει το παιχνίδι της και να βρει ελεύθερα σουτ ή να παίξει πικ εν ρολ. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για την πόλη του Κράσνονταρ που θα έχει μία ομάδα στην Ευρωλίγκα και μία μεγάλη επιτυχία για όλη τη Ρωσία. Είναι ένα επίτευγμα για τη διοίκηση, που έχει οργανώσει εξαιρετικά την ομάδα και δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα".

Ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού, Ρίτσαρντ Χέντριξ δήλωσε: " Είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα μου. Χαίρομαι πολύ για τον τίτλο που πήρα με αυτούς τους σπουδαίους συμπαίκτες και αυτή την εξαιρετική ομάδα. Κλειδί είναι ότι δεν είχαμε εγωισμό σαν μονάδες και όλοι έκαναν τα πάντα για το σύνολο. Είχαμε πλεονέκτημα στην ενέργεια, το εκμεταλλευτήκαμε και κερδίσαμε".

Τέλος, ο Άλεξ Μάριτς είπε: " Παίξαμε πολύ καλά και αξίζαμε να κερδίσουμε. Η άμυνα και έλεγχος των ριμπάουντ ήταν το κλειδί για τη νίκη".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ