EUROBASKET

Ταπεινοί οι Ισραηλινοί

Ταπεινοί οι Ισραηλινοί

Η εθνική Ισραήλ απέκτησε νέο χορηγό και στην εκδήλωση της παρουσίασης του ο Πίνι Γκέρσον -τεχνικός διευθυντής- εξήγησε... τι ομάδα θα εμφανίσει η χώρα στο Eurobasket.

Το Ισραήλ τοποθετήθηκε στον πρώτο όμιλο του προσεχούς Eurobasket. Αυτού που θα διεξαχθεί στη Μονπελιέ της Γαλλίας και περιλαμβάνει τους Ρωσία, Βοσνία, Γαλλία, Φινλανδία και Πολωνία. Με αφορμή λοιπόν, τη συμφωνία με νέο χορηγό, οι προπονητές της εθνικής ομάδας μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον Πίνι Γκέρσον να παίρνει πρώτος το λόγο, ως τεχνικός διευθυντής, για να ξεκαθαρίσει ότι "δεν έχουμε ομάδα ικανή να μπει στην πρώτη τετράδα της Ευρώπης". Μετά... εξήγησε τι έχουν.

" Δεν ξέρουμε ποιοι από τους ΝΒΑers θα είναι σε αυτή τη διοργάνωση. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Στόχος μας λοιπόν, είναι να μείνουμε... στο Eurobasket. Να μη χρειαστεί να παίξουμε ξανά σε προκριματικά, όπως κάνουμε τελευταία ξανά και ξανά. Κατά την άποψη μου, μπορούμε να βρεθούμε στις 12 καλύτερες ομάδες της ηπείρου". Ο κόουτς Ερέζ Εντελστάιν εγγυήθηκε πως " οι καλύτεροι παίκτες μας, θα είναι στην ομάδα και θα ήταν εκπληκτικό αν στην 12αδα βρεθούν 2-3 νέοι παίκτες. Σίγουρα θα προσκληθούν. Δεν ξέρω αν θα επιλεγούν. Είναι στο χέρι τους, αν και στο Eurobasket θέλουμε να 'χουμε παίκτες".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ