EUROBASKET

Σάριτς: "Γιατί να φύγει ο Ρέπεσα;"

Σάριτς: "Γιατί να φύγει ο Ρέπεσα;"

Από το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου όλοι μιλούν για το "αντίο" του Ρέπεσα στην εθνική Κροατίας, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο -ακόμα. Για αυτό και ο Ντάριο Σάριτς έβαλε... πλάτη. Τι είπε για την Ελλάδα.

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς είπε πως " δεν με νοιάζει ποιος θα είναι ο προπονητής, αρκεί να πάρουν κάποιον", η ομοσπονδία της Κροατίας κυρίως διαρρέει φήμες περί του τέλους της συνεργασίας με τον Γιάσμιν Ρέπεσα, χωρίς όμως να 'χει πει κάτι στον ίδιο, τα ΜΜΕ θέλουν άλλον ομοσπονδιακό τεχνικό και μέσα σε όλα αυτά, εμφανίστηκε ο Ντάριο Σάριτς να στηρίξει τον κόουτς.

εν θα πρέπει να φύγει ο Ρέπεσα. Είναι ένας από τους καλύτερους κόουτς που υπάρχουν" ήταν η χαρακτηριστική δήλωση που έκανε στην 24sata.hr, ομολογώντας ότι " στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ήμασταν καλοί, αλλά δεν φταίει μόνο εκείνος. Έχει κοουτσάρει μεγάλες ομάδες, σε μεγάλα ματς και του χρόνου επί της ουσίας η ομάδα θα είναι η ίδια. Οπότε θα χρειαστεί να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε την αλλαγή". Μετά, πρόσθεσε πως " δεν ξέρω ποιος θα είναι στο ρόστερ, αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό. Η ουσία είναι όσοι είναι να δίνουν το 100% σε κάθε ματς, να είναι σοβαροί σε κάθε παιχνίδι".

Η αγάπη του Σάριτς προς τον Ρέπεσα έγκειται και ότι τον κάλεσε στην ανδρών, όταν ήταν μόλις 18. "Μου έδωσε την ευκαιρία, σε μια περίοδο που είχα πολλά προβλήματα με τους προπονητές στο Ζάγκρεμπ" σχολίασε, ενώ για τον όμιλο είπε " η Ελλάδα είναι καλή, μας νίκησε φέτος. Η Σλοβενία είναι εδώ και καιρό σε άνοδο, αλλά θεωρώ πως οι Έλληνες είναι οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι. Μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο και να αποφύγουμε εκπλήξεις στα νοκ άουτ ματς. Για αυτό όμως, θα πρέπει να έχουμε συνέπεια, να μην κάνουμε βήματα προς τα πίσω".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ