EUROBASKET

Οι αντίπαλοί μας στο Ζάγκρεμπ

Οι αντίπαλοί μας στο Ζάγκρεμπ

Η Εθνική ομάδα έμαθε τους αντιπάλους της στην πρώτη φάση του EuroBasket 2015 ενώ έχει ένα πρόγραμμα να... βαδίζει στο Ζάγκρεμπ. Δείτε τα προφίλ των ομάδων που συμπληρώνουν τον Γ' όμιλο της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιστρέφει στο Ζάγκρεμπ για πρώτη φορά μετά από 26 ολόκληρα χρόνια και το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση του 1989, αφού η σημερινή (08/12) κλήρωση του EuroBasket 2015 ''έστειλε'' την ελληνική ομάδα στον Γ' όμιλο.

Το συγκεκριμένο γκρουπ θυμίζει κάτι από... Βαλκανιάδα , με δεδομένο ότι οι 4/6 χώρες (Κροατία, Σλοβενία, Ελλάδα, Σκόπια) προέρχονται από τη συγκεκριμένη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης ενώ η Γεωργία και η Ολλανδία -που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους μέσω προκριματικών, συμπληρώνουν τον Γ' όμιλο.

Στην επόμενη φάση, στην οποία προκρίνονται οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ''διασταυρώνει'' με τον Δ' όμιλο, στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Το SPORT24 παρουσιάζει όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τους αντιπάλους της Εθνικής στο Ζάγκρεμπ. Η παράδοση των αναμετρήσεων με την Ελλάδα, ο προπονητής, το ρόστερ, οι παίκτες που πρέπει να προσέξετε και οι θέσεις τους στα προηγούμενα EuroBasket.

Το προφίλ της Κροατίας

Το προφίλ ων Σκοπίων

Το προφίλ της Ολλανδίας

Το προφίλ της Σλοβενίας

Το προφίλ της Γεωργίας

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ