EUROBASKET

Κατσικάρης: "Αν θέλει ο Κουφός, θα το συζητήσουμε"

Κατσικάρης: "Αν θέλει ο Κουφός, θα το συζητήσουμε"

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για την κλήρωση του Eurobasket, ενώ στάθηκε και στον Κώστα Κουφό, για τον οποίο τόνισε πως αν θέλει να έρθει θα το συζητήσει.

Στον δεύτερο όμιλο του Eurobasket κληρώθηκε η Ελλάδα με αντιπάλους τις Κροατία, Σλοβενία, Σκόπια, Γεωργία και Ολλανδία. Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε στον OTE TV και έκανε μια μικρή αποτίμηση της κλήρωσης. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα του Κώστα Κουφού, για τον οποίο τόνισε πως θα συζητήσει μαζί του, εάν θέλει να έρθει.

Για την κλήρωση: "Σίγουρα θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή. Υπάρχουν πολλές μπασκετικές σχολές, όπως είναι η Κροατία Οι Σλοβένοι παρουσιάζονται ώριμοι και δυνατοί. Με τα Σκόπια υπάρχει η γνωστή αντιπαλότητα. Η Γεωργία έχει πολύ καλούς παίκτες, ενώ η Ολλανδία θα είναι κάτι καινούργιο. Θα είναι ένα δυνατό γκρουπ. Είναι νωρίς ακόμα να δούμε τι θα γίνει. Στο πρώτο άκουσμα φαίνεται βατή η κλήρωση. Όλα όμως θα πρέπει να αποδειχθούν στο παρκέ. Στα χιαστί, όμως επειδή είναι το ίδιο σύστημα με το Παγκόσμιο, είναι πιο σημαντικά, ιδίως στο πρώτο" .

Για τις προτεραιότητες που θέτει: "Βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι. Παρακολουθώ τους παίκτες. Υπάρχει πληροφόρηση από μέσα από το πρωτάθλημα, μέσω των συνεργατών μου (Θανάση Σκουρτόπουλου και Δημήτρη Πρίφτη). Ξέρουμε που έχουμε το μεγάλο μας πρόβλημα περιμένουμε επιστροφή Σπανούλη. Είναι νωρίς ακόμα όμως".

Για τον Κώστα Κουφό: "Υπάρχει ένα δεδομένο, αυτό που έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Εγώ έχω μια θέση στην Εθνική, που είναι διαφορετική.. Αν θέλει πραγματικά να έρθει, ας έλθει. Αν θέλει να έρθει θα κάτσω να τον ακούσω. Δεν υπάρχει όμως, περίπτωση να τον παρακαλέσει κανένας. Έχουμε έναν κοινό στόχο όλοι, χωρίς όμως να χαθούν οι ισορροπίες" .

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ