EUROBASKET

Ρέπεσα: "Τώρα έχουμε καλή ευκαιρία"

Ρέπεσα: "Τώρα έχουμε καλή ευκαιρία"

Ο Γιασμίν Ρέπεσα αναφέρθηκε στη νίκη της Κροατίας επί της Ελλάδας και την πρόκριση στην 8άδα της ομάδας του μετά από πολλά χρόνια

Ο Γιασμίν Ρέπεσα ήταν χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του και με το δίκιο του... Ο Κροάτης προπονητής σχολίασε ότι πλέον η ομάδα του προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με αντίπαλο την Ουκρανία στην 8άδα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Κροάτης άσος σχολίασε:

"Συγχαίρω τους παίκτες μου για τη νίκη. Παίξαμε στο ρυθμό της Ελλάδας κι όχι όπως θέλαμε εμείς. Έλεγξαν το ρυθμό καλύτερα από μας παίζοντας πολύ με δύο γκαρντ. Ο Μπογκντάνοβιτς πέτυχε ένα πολύ δύσκολο τρίποντο που έστειλε το ματς στη δεύτερη παράταση.

Στην πρώτη παράταση κάναμε κακή επίθεση με τον Ούκιτς στο φινάλε. Ευτυχώς νικήσαμε και πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ουκρανία. Είναι μία πολύ επικίνδυνη και αθλητική ομάδα, με δύο καλούς περιφερειακούς όπως ο Γκλαντίρ και ο Τζέτερ. Έχουμε πολλά χρόνια να πάμε στην οκτάδα και τώρα έχουμε μία καλή ευκαιρία".

Από την πλευρά του, ο Νταμίρ Μάρκοτα τόνισε: "Ήταν ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Κερδίσαμε και είμαστε πρώτοι. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για ένα δύσκολο ματς την Πέμπτη. Πιστεύω πως αν είμαστε καλοί, μπορούμε να προχωρήσουμε πολύ. Εξαρτάται από μας".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ