EUROBASKET

Πρόβλημα με Κουζμίνσκας εν όψει Ελλάδας

Πρόβλημα με Κουζμίνσκας εν όψει Ελλάδας

Οι πόνοι στη μέση δεν έχουν εγκαταλείψει τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την Ελλάδα (9/9, 21:30). Τι σχολίασε για την κατάστασή του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Λιθουανίας.

Με μία σημαντική απουσία ενδέχεται να παραταχθεί η Λιθουανία στον αγώνα με την Ελλάδα (9/9, 21:30) για τους "16" του Eurobasket. Ο φόργουορντ της λιθουανικής ομάδας αποχώρησε από τον αγώνα της τελευταίας ημέρας των ομίλων με τη Γερμανία, με πρόβλημα στη μέση. Οι ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες δεν τον έχουν εγκαταλείψει, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί ούτε την Παρασκευή (8/9) με την υπόλοιπη ομάδα. Κάτι που τον καθιστά αμφίβολο για την αυριανή (9/9, 21:30) αναμέτρηση.

" Θα αποφασίσουμε για τη συμμετοχή του λίγο πριν από το τζάμπολ", εξήγησε ο Νταΐνιους Αντομάιτις, που αγωνιά για την κατάσταση του παίκτη του. Όπως αναφέρει το 15min.lt , ο παίκτης εξακολουθεί να έχει σπασμούς στη μέση, γεγονός που μόνο θετικά μηνύματα δεν στέλνει στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Λιθουανίας, μία μέρα πριν από το παιχνίδι με την Ελλάδα που θα κρίνει την πρόκριση στους "8" του Eurobasket.

Μην ξεχνάμε πως η "Λιέτουβα" προκρίθηκε ως πρώτη από τον Β' Όμιλο, δείχνοντας ικανή να διεκδικήσει ένα ακόμη μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση, την ώρα που ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είχε 14.4 πόντους (με 56.2% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα, 54.5% στις βολές), 4.2 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.4 λάθη ανά αγώνα.

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ