EUROBASKET

Ο Ντόντσιτς έριξε χυλόπιτα στη Σερβία

Ο Ντόντσιτς έριξε χυλόπιτα στη Σερβία

Την ημέρα που ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει μαζί του στην πρώτη συγκέντρωση της Σερβίας εν όψει του Eurobasket, o Σάσα Τζόρτζεβιτς αποκάλυψε ποιος... αρνήθηκε το χρίσμα. Πρόκειται για το παιδί - θαύμα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κατά ένα περίεργο τρόπο, ο Λούκα Ντόντσιτς έχει βρει τον τρόπο να συγκεντρώνει τα βλέμματα του κόσμου. Είτε κατακτώντας τίτλους με τα πιτσιρίκια της Ρεάλ Μαδρίτης , είτε αστοχώντας δίχως σταματημό σε αγώνα της θυγατρικής ομάδας της "Βασίλισσας". Εσχάτως όμως, το όνομά του αναφέρθηκε από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς για ζήτημα που δεν αφορούσε τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Την ημέρα που ανακοίνωνε τους παίκτες που θα έχει κοντά του στην "πρώτη" της Σερβίας για το φετινό Eurobasket , ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "όρλοβι" αναφέρθηκε στον 16χρονο γκαρντ. Τον παίκτη που για τα... μάτια του "μονομαχούσαν" τρεις χώρες, προκειμένου να τον δουν με τα χρώματα των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων. Από τη μία, η Σλοβενία (με την οποία έχει δεσμευτεί εγγράφως, αν και αυτό μπορεί να μην λέει πολλά), από την άλλη η Σερβία (απ όπου έχει ρίζες) και στη γωνία η Ισπανία, που αποτελεί το "σπίτι" από τότε που μετακόμισε εκεί για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν λοιπόν, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς άρχισε να μιλάει για τους παρόντες και τους απόντες της λίστας του, σχολίασε πως " ενδιαφερθήκαμε για τον Λούκα, αλλά μας ενημέρωσε πως αποφάσισε να παίξει με τη Σλοβενία". Για χάρη του άλλωστε ταξίδεψε μέχρι τη Μαδρίτη, όπου μίλησε με τον πατέρα του, Σάσα. Για την ιστορία, ο μπαμπάς Ντόντσιτς είναι Σέρβος με δύο διαβατήρια (Σερβίας και Σλοβενίας) και η μαμά Ντόντσιτς Σλοβένα. Κάπου εκεί ολοκληρώθηκε τυπικώς το ζήτημα, με τους άλλους δύο μνηστήρες να μένουν με την όρεξη.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ