EUROBASKET

Με Σρέντερ και Τσίρμπες η Γερμανία

Με Σρέντερ και Τσίρμπες η Γερμανία

Η Γερμανία διπλασίασε τις νίκες της στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει Eurobasket απέναντι στην Τσεχία (του Τόμας Σατοράνσκι), επικρατώντας με 75-68. Κορυφαίοι για τη "νασιοναλμανσάφτ", οι Ντένις Σρέντερ και Μάικ Τσίρμπες.

Η Γερμανία διοργανώνει τον δεύτερο όμιλο του προσεχούς Eurobasket 2015, αυτόν που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο με τη συμμετοχή και της Τουρκίας, της Ισπανίας, της Σερβίας, της Ιταλίας και της Ισλανδίας.

Αυτός, άλλωστε, ήταν ο κύριος λόγος που ο Ντιρκ Νοβίτσκι αποφάσισε να επιστρέψει στη "νασιοναλμανσάφτ" και να τη βοηθήσει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μόλις έκανε γνωστή την απόφαση του ο Γερμανός θρύλος, ακολούθησε η ενημέρωση πως στις υπηρεσίες του Κρις Φλέμινγκ θα τεθεί και ο Ντένις Σρέντερ . Ο γκαρντ των Hawks ήταν ο κορυφαίος για τη Γερμανία στη σημερινή (8/8) φιλική νίκη με 75-68 επί της Τσεχίας, ολοκληρώνοντας το ματς με 18 πόντους (6/8 βολ., 6/9 δίπ., 0/2 τρίπ.), 8 ασίστ και 3 ριμπάουντ σε 31'39".

Τον ακολούθησε σε απόδοση ο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα, Μάικ Τσίρμπες, με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 21'27". Θυμίζουμε πως ο Νοβίτσκι δεν έχει ενταχθεί ακόμα στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας. Για την Τσεχία, ο Τόμας Σατοράνσκι της Μπαρτσελόνα είχε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ σε 35'04".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ