EUROBASKET

Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Κιριλένκο

Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Κιριλένκο

Ο Αντρέι Κιριλένκο παραδέχτηκε πως θα απουσιάσει το ερχόμενο καλοκαίρι από το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, όμως ξεκαθάρισε πως θα ξαναπαίξει στο μέλλον στην Εθνική Ρωσίας

Ξεκαθάρισε τις προθέσεις του σχετικά με το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, ο Αντρέι Κιριλένκο ο οποίος με δηλώσεις του ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως τόνισε στα ρωσικά ΜΜΕ, ο Αντρέι Κιριλένκο παραδέχτηκε ότι δεν είναι διατεθειμένος να περάσει όλο το ερχόμενο καλοκαίρι με την Εθνική Ρωσίας και όχι με την οικογένεια του.

"Δεν ήθελα άλλο να κρατάω σε αγωνία τους συμπατριώτες μου. Είναι καλό άλλωστε να ξέρουν στη Ρωσία ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για το Ευρωμπάσκετ. Είναι καιρός να βγουν μπροστά οι νέοι όπως οι Σβεντ, Καράσεφ και να ξεκουραστούν οι παλιοί δηλαδή οι Κριάπα, Μόνια, Φριντζόν", σχολίασε ο Κιριλένκο ο οποίος συνέχισε:

"Δεν θα ήθελα να περάσω το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού με την ομάδα και όχι με την οικογένεια μου, αν μπορούσα να το συνδυάσω θα έκανα δίχως αμφιβολία. Η Εθνική πάντως δεν τελειώνει εδώ για μένα".

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ρωσία, θα παίξει στον Δ' όμιλο του Ευρωμπάσκετ μαζί με την Ελλάδα, την Τουρκία, την Ιταλία, την Φινλανδία και τη Σουηδία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ