EUROBASKET

Δεν καταλαβαίνουν από "τριαντάρες" οι Ισλανδοί

Δεν καταλαβαίνουν από "τριαντάρες" οι Ισλανδοί

Οι φίλοι της Ισλανδίας που βρίσκονται στη "Hartwall Arena" δεν καταλαβαίνουν από "τριαντάρες" και βαριές ήττες. Είναι πάντα "εκεί", εμψυχώνοντας και αποθεώνοντας τους παίκτες του Κρεγκ Πέντερσεν (VIDEO).

Η Ισλανδία υπέστη τρίτη σερί (πολύ) βαριά ήττα, αυτή τη φορά από τη Γαλλία. Οι παίκτες του Κρεγκ Πέντερσεν έμειναν κοντά στο σκορ στο α' μέρος, αφού μετά την ανάπαυλα... παρέδωσαν πνεύμα. Οι "μπλε" κυριάρχησαν στο παρκέ, ο Βενσάν Κολέ έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες του να "ξεμπουκώσουν" και κάπως έτσι προέκυψε το +36 ( 115-79 ) για τη γαλλική ομάδα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Παρά τη νέα συντριβή, οι φίλοι της Ισλανδίας δεν σταμάτησαν να αποθεώνουν τους παίκτες της ομάδας τους, τραγουδώντας και φωνάζοντας μέχρι τέλους. Ακόμη κι όταν το παιχνίδι είχε χαθεί και η Ισλανδία προσέθετε στο ενεργητικό της μία ακόμη συντριβή, στις εξέδρες γινόταν χαμός.

Η συγκεκριμένη κατάσταση δεν ήταν πάντως κάτι πρωτοφανές, αφού το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε τόσο κόντρα στην Ελλάδα όσο και απέναντι στην Πολωνία . Ακόμη κι αν ήλπιζαν για νίκη επί της ομάδας του Μάικ Τέιλορ, τα πράγματα δεν πήγαν όπως προσδοκούσαν. Ε και; Οι Ισλανδοί στις εξέδρες έκαναν σαν να κέρδισαν.

Όλα βέβαια ξεκίνησαν στην πρεμιέρα, με αντίπαλο την Ελλάδα. Για ένα ημίχρονο, οι "Βίκινγκς" παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί, αλλά μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια, κατέρρευσαν. Ουδείς ασχολήθηκε όμως στις εξέδρες με τη βαριά ήττα , γιατί σημασία είχε η προσπάθεια και η μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του Κρεγκ Πέντερσεν. Γι αυτό κιόλας, το χειροκρότημα ήταν "ζεστό".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ