EUROBASKET

"O Kούπερ σέβεται τον Ιβάνοβιτς"

"O Kούπερ σέβεται τον Ιβάνοβιτς"

Χωρίς τον Ντι Τζέι Κούπερ θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Εurobasket 2015 η Βοσνία Ερζεγοβίνη. H ομοσπονδία έχει την Πέμπτη (10/7) συνέντευξη Τύπου. Ο εκπρόσωπος του εξηγεί το "γιατί".

Ο Ντι Τζέι Κούπερ απέκτησε πρόσφατα διαβατήριο που του επιτρέπει να αγωνίζεται με τα χρώματα της εθνικής Βοσνίας. Την τελευταία βδομάδα βρισκόταν στην χώρα όπου και συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας για τα προκριματικά του Eurobasket 2015, δουλεύοντας σκληρά στην προπόνηση με τους συμπαίκτες του.

Φαίνεται όμως ότι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δεν θα συνεχίσει να ενισχύει τις προσπάθειες της ομάδας , καθώς αποφάσισε να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για το Σικάγο. Αιτία είναι (σύμφωνα με τους Βόσνιους) ένα οικογενειακό του ζήτημα, που τον αναγκάζει εγκαταλείψει τα καθήκοντα του.

Η είδηση της φυγής του έκανε το γύρο της Ευρώπης, λόγω μίας φωτογραφίας του παίκτη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (ενδιάμεσο σταθμό για τις ΗΠΑ), όπου τον "πέτυχε" ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και "ανέβασε" στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter το ντοκουμέντο.

Αν επιλέξει να μην επιστρέψει στην Βοσνία, είναι πιθανό ο 23χρονος Αμερικανός να βρεθεί αντιμέτωπος με τον αποκλεισμό του από την ομάδα. Η ομοσπονδία της χώρας θα τοποθετηθεί επίσημα επί της αποχώρησης του σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει την Πέμπτη (10/7).

Πριν λίγη ώρα, ο εκπρόσωπος του Mike Naiditch "τιτίβισε" ότι "ο DJ Κούπερ έφυγε για το Σικάγο, προκειμένου να παραστεί σε ένα προσωπικό, οικογενειακό θέμα. Ελπίζει σύντομα να επιστρέψει στην ομάδα τςη Βοσνίας", ενώ πρόσθεσε "οι αναφορές από την Ελλάδα, δεν έχουν βάση. Τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον Ιβάνοβιτς".

Δείτε την φωτογραφία, στο λογαριασμό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο Twitter και τι έγραψε ο εκπρόσωπος του.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ