ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Βόσνιος Κούπερ, επί τω έργω

Ο Βόσνιος Κούπερ, επί τω έργω

Μετά το διήμερο στα αρχηγεία της Euroleague, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς επέστρεψε στην προετοιμασία της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, με τον DJ Κούπερ να "ανεβάζει" φωτογραφία, με τη νέα του ιδιότητα.

Με το " δουλεύω σκληρά στην προετοιμασία με τους συμπαίκτες μου στη Βοσνία" ως status update, ο DJ Κούπερ "ανέβασε" στο Facebook φωτογραφία με τον ίδιο, να φορά τα ρούχα προπόνησης του έθνους που εκπροσωπεί πια στην Ευρώπη. Ο εκπρόσωπος του, σχολίασε " έχε υπομονή DJ και αυτό το διαβατήριο θα σε βοηθήσει για όλη σου τη ζωή".

Μέχρι νεοτέρας, ο Κούπερ θα παίζει στη ρωσική Ενισέι, με την οποία υπέγραψε 1+1. Ας επιστρέψουμε όμως, στη Βοσνία με την ομοσπονδία να ενημερώνει ότι " η ομάδα μας είχε ρεπό σήμερα το πρωί, μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση. Οι παίκτες χρησιμοποίησαν αυτόν τον ελεύθερο χρόνο για να επουλώσουν τα τραύματα τους, τα οποία κουβαλούν από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι Πέρσιτς και Τόντιτς.

Ο κόουτς Ιβάνοβιτς έχει επιστρέψει από το διήμερο στη Βαρκελώνη, για τις συσκέψεις της Euroleague, στο πλαίσιο των οποίων συναντήθηκαν οι κορυφαίοι κόουτς της Ευρώπης. Όλοι είναι ανυπόμονοι να δουν τι τους περιμένει στο μέλλον".

Σε ό,τι αφορά τον Τελέτοβιτς, παραμένει εκτός, διότι έχει ασφάλιση για 35 ημέρες, ο Γιουσούφ Νούρκιτς ενσωματώθηκε στην U20 και όταν τελειώσει με τα της Κρήτης, θα επιστρέψει στην Ανδρών, ενώ ο Τζέντοβιτς αναρρώνει από την επέμβαση στο χέρι (είναι στο Σαράγεβο) και ελπίζει πως θα προλάβει... το τρένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ