EUROBASKET

Άνω κάτω τα Σκόπια εν όψει Eurobasket

Άνω κάτω τα Σκόπια εν όψει Eurobasket

Με περίπου ενάμιση μήνα να μένει για την έναρξη του Eurobasket, η ομοσπονδία των Σκοπίων προκάλεσε αίσθηση απολύοντας τον μέχρι πρότινος ομοσπονδιακό προπονητή. Διαβάστε τον λόγο.

Λιγότερος από ενάμισης μήνας μένει για την έναρξη του Eurobasket (5 έως 20 Σεπτεμβρίου), αλλά τα Σκόπια καλούνται να βρουν τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό τους. Σε μία αιφνιδιαστική και απρόσμενη κίνηση, οι γείτονες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Αλεκσάνταρ Τζίκιτς για "λόγους που έχουν να κάνουν με τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη" ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ των Σκοπίων, η αλλαγή ηγεσίας στην ομοσπονδία έφερε τον μέχρι πρότινος κόουτς της χώρα στην πόρτα της εξόδου. Παρά το γεγονός βέβαια πως αυτός είχε ήδη ανακοινώσει την προεπιλογή του για την προετοιμασία εν όψει της φετινής διοργάνωσης. Παρεμπιπτόντως, βάλτε στην εξίσωση κάτι ακόμη: οι Σκοπιανοί περιμένουν να μάθουν, αν θα έχουν τον Μπράιαν Ντάνστον στη διάθεσή τους , αλλά και το γεγονός πως ο Πέρο Άντιτς δεν πρόκειται να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του .

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ