EUROBASKET

Ο Ντάνστον γίνεται... Σκοπιανός

Ο Ντάνστον γίνεται... Σκοπιανός

Ο Μπράιαν Ντάνστον είπε να αλλάξει ρότα και να αφήσει κατά μέρους την έκδοση σλοβενικού διαβατηρίου. Πλέον θέλει να αποκτήσει σκοπιανό διαβατήριο, συμμετέχοντας παράλληλα στο Eurobasket του Σεπτεμβρίου.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Μπράιαν Ντάνστον παλεύει να γίνει κοινοτικός, μέσω της απόκτησης σλοβενικού διαβατηρίου . Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού αναζητούσε τρόπο για να μην λογίζεται πλέον ως ξένος, με τη Σλοβενία να του δίνει όλα αυτά που χρειάζεται για να τα καταφέρει. Μαζί και μία θέση στο ρόστερ της εθνικής ομάδας για το προσεχές Eurobasket.

Η γραφειοκρατία και η μεγάλη καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί όμως στην έκδοση των απαραίτητων εγγράφων , τον υποχρέωσαν σε αλλαγή κατεύθυνσης. Τι σημαίνει αυτό; Άφησε κατά μέρους τη Σλοβενία, "χτυπώντας" την πόρτα των Σκοπίων. Βλέπετε, η όλη διαδικασία θα ολοκληρωνόταν μέσα στους επόμενους μήνες, με τον ίδιο να... βιάζεται.

Γι αυτό αποτάθηκε στους γείτονες, οι οποίοι μοιάζουν πρόθυμοι να τον βοηθήσουν, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τη συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σύμφωνα μάλιστα με το kosarka.si ο παίκτης θα μεταβεί άμεσα στα Σκόπια, προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαδικασίες. Κι εν συνεχεία να τεθεί στη διάθεση του Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς, με στόχο να δώσει το "παρών" στη διοργάνωση. Παρεμπιπτόντως, να σας θυμίσουμε πως τα Σκόπια βρίσκονται στον Γ' Όμιλο μαζί με την Ελλάδα, τη Γεωργία, την Ολλανδία, την Κροατία και... τη Σλοβενία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ