ΕΟΚ

ΚΕΔ στους διαιτητές: "Διαλέξτε που θα σφυρίζετε"

ΚΕΔ στους διαιτητές: "Διαλέξτε που θα σφυρίζετε"

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ ζήτησε εγγράφως από τους δεκατρείς (13) διεθνείς διαιτητές να αποφασίσουν που θα σφυρίζουν, με το δίλημμα να αφορά στο "EOK - FIBA ή EuroLeague".

Δύο μέρες μετά τον ορισμό των διαιτητών και την επιστροφή τριών εκ των τεσσάρων της EuroLeague στις εγχώριες διοργανώσεις (σ.σ.: μόνο ο Γιάννης Φούφης δεν ορίστηκε, την ώρα που οι δύο σφύριξαν αγώνες της δεύτερης κατηγορίας), η ΚΕΔ/ΕΟΚ ζήτησε από τους δεκατρείς (13) διεθνείς διαιτητές της να ενημερώσουν εγγράφως για το που θέλουν να σφυρίζουν.

Συγκεκριμένα, οι "γκρίζοι" παρέλαβαν μια επιστολή από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, η οποία τους βάζει το δίλημμα "ΕΟΚ - FIBA ή EuroLeague". Αυτό που ζητάται από τους διαιτητές είναι να επιλέξουν "την παροχή υπηρεσιών" είτε στην παγκόσμια και την ελληνική ομοσπονδία είτε στην EuroLeague. Πράγμα που σημαίνει πως μέχρι την Τετάρτη 14  Φεβρουαρίου, θα πρέπει άπαντες να έχουν ενημερώσει σχετικά.

Αυτή η κίνηση της ΚΕΔ/ΕΟΚ αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο στη διαμάχη της Ομοσπονδίας με τους "τέσσερις" της EuroLeague, οι οποίοι -θυμίζουμε ότι- είχαν δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή που είχαν καταθέσει.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος το γιγαντιαίο Beluga Airbus

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας, Ελευθέριος Βενιζέλος, βρέθηκε αυτές τις ημέρες ένα από τα πέντε γιγαντιαία Beluga Airbus που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο

Oι μεταγραφές που χρειάζεται επειγόντως το 'Power of Love'

Το σπίτι της αγάπης, που μπήκε βάναυσα στη ζωή μας, χρειάζεται ένα γενναίο 'ρεκτιφιέ' προκειμένου να γίνει πιο 'φιλόξενο' για το αντρικό μάτι.

Την άνοιξη οι αποφάσεις για το ελληνικό χρέος

Στην Εαρινή Σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου οι καθοριστικές εξελίξεις για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Μέχρι τότε αναμένεται να έχουν καταλήξει οι τεχνικές συζητήσεις

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24