STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η ΚΕΔ όρισε διαιτητές της EuroLeague στην Α2

Η ΚΕΔ όρισε διαιτητές της EuroLeague στην Α2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σπύρος Γκόντας είναι ο μοναδικός εκ των τεσσάρων διαιτητών της EuroLeague που επιστρέφει στη Stoiximan.gr Basket League, με άλλους δύο να ορίζονται στην Α2. Έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ η συνάντηση με την ΚΕΔ.

Το νερό μπήκε στο αυλάκι, οι τέσσερις διαιτητές της EuroLeague δικαιώθηκαν από το ΑΣΕΑΔ και το μεσημέρι της Τετάρτης (7/2) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ η συνάντηση που είχε προαναγγελθεί ανάμεσα στην ΚΕΔ και τους "γκρίζους". Το "παρών" βέβαια στη συνάντηση έδωσαν μόλις δύο εκ των τεσσάρων διαιτητών, ο λόγος για τους Σπύρο Γκόντα και Γιάννη Φούφη, αφού οι άλλοι δύο (Ηλίας Κορομηλάς και Πέτρος Παπαπέτρου) βρίσκονταν στο εξωτερικό λόγω υποχρεώσεων για τις διοργανώσεις της EuroLeague.

Η συζήτηση έγινε σε ήρεμο κλίμα, αν και ειπώθηκαν πολύ σοβαρά πράγματα πάνω στη διαμάχη των δύο πλευρών που εξακολουθεί να υφίσταται, με τους δύο διαιτητές να συνοδεύονται από τον δικηγόρο τους, Γιάννη Μαύρο. Την ίδια ώρα, το "παρών" από την πλευρά της ΚΕΔ/ΕΟΚ έδωσαν τα τέσσερα από τα πέντε μέλη της (Στέλιος Συμεωνίδης, Κώστας Κορομηλάς, Κυριάκος Ταβουλαρέας και Κώστας Μουζάκης).

Παρεμπιπτόντως, μόνο ένας από τους "4" είδε το όνομά του να βρίσκεται στους ορισμούς της 16ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League. Ο Σπύρος Γκόντας ορίστηκε να σφυρίξει ως πρώτος διαιτητήες το παιχνίδι του Κολοσσού με τον Κόροιβο, εν αντιθέσει με τους άλλους τρεις που δεν θα σφυρίξουν την ερχόμενη εβδομάδα. Άλλοι δύο, ο Ηλίας Κορομηλάς (Εθνικός Πειραιά - Αμύντας) και ο Πέτρος Παπαπέτρου (Ηρακλής - Καρδίτσα) ορίστηκαν να σφυρίξουν αγώνες της Α2, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά οι ορισμοί για τη 16η αγωνιστική:

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου

(18:00) Τρίκαλα - Ολυμπιακός (Mπήτης - Γεωργιάδης - Ευφραιμίδης)

(15:30) Ρέθυμνο - ΑΕΚ (Σώμος - Μαγκλογιάννης - Παντελίδης)

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

(18:00) Άρης-Λαύριο (Μάνος - Ανδρικόπουλος - Τσούνας)

(18:00) Κολοσσός Ρόδου - Κόροιβος (Γκόντας - Ψαριανός - Καλδίρης)

(18:00) Προμηθέας Πατρών - Πανιώνιος (Καρακατσούνης - Συμεωνίδης - Θεονάς)

(17:00) Παναθηναϊκός - ΓΛ Φάρος (Διαμαντής - Σκούτας - Ζακεστίδης)

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

(18:15) Κύμη - ΠΑΟΚ (Σχινάς - Δεσλής - Παπαθανασίου)

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ