ΠΣΑΚΚ

Σλούκας, Βουγιούκας μιλούν για το ντέρμπι

Σλούκας, Βουγιούκας μιλούν για το ντέρμπι
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας και ο Ίαν Βουγιούκας μίλησαν για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Ο Κώστας Σλούκας και ο Ίαν Βουγιούκας μίλησαν στον ΠΣΑΚ για την μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσαν οι δύο παίκτες:

Ποια είναι η πρόβλεψη σας για το παιχνίδι και ποιο θα είναι το κλειδί της επιτυχίας;

Κ.Σ.: " Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι κρίσιμος και σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Σίγουρα θα γίνει ένας ωραίος αγώνας ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας αυτό που θέλουμε είναι για 40λεπτά να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να πάρουμε την νίκη".

Ι.Β.: " Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια «καυτή» ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ . Και οι δυο ομάδες θα έχουν μεγάλο κίνητρο για την νίκη όπως συμβαίνει άλλωστε σε αυτά τα παιχνίδια. Εμείς θα πρέπει να πάμε εκεί να παίξουμε όπως ακριβώς μας πουν οι προπονητές μας, συγκεντρωμένα και να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την νίκη".

Ίαν επιστρέφεις για μια ακόμη φορά στο ΣΕΦ όπου έχεις αγωνιστεί στο παρελθόν, ενώ για σένα Κώστα θα είναι ένα από τα πρώτα του ντέρμπι που θα έχεις τόσο ενεργό ρόλο στον Ολυμπιακό. Πως νιώθετε;

Ι.Β.: " Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Το θέμα είναι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι το οποίο θα ευχαριστηθεί ο κόσμος και βέβαια θέλω να κερδίσει η ομάδα μου στο τέλος σε ένα καθαρά μπασκετικό παιχνίδι".

Κ.Σ.: " Εγώ θα προσπαθήσω να έχω μια όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Θέλω μέσα στο παρκέ να κάνω ότι ακριβώς μου έχει ζητήσει ο προπονητής και ότι μου έχει πει και στο τέλος να πάρουμε την νίκη".

Επειδή έχουμε δει αρκετά κρούσματα βίας, ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο εν όψει αυτού του ντέρμπι;

Κ.Σ.: " Λόγω του ότι παίζουμε στην έδρα μας, αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως ο κόσμος μας είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας μας. Θέλουμε να έχουν όλοι μια κόσμια παρουσία και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να μην παρατραπούν όπως ακριβώς δηλαδή πρέπει να είναι σε κάθε ντέρμπι".

Ι.Β.: " Σίγουρα είναι κάτι πολύ άσχημο η βία. Ανάβουν τα αίματα και οι οπαδοί φανατίζονται αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα στις εξέδρες. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να πάμε εκεί να παίξουμε το μπάσκετ μας και τίποτα παραπάνω, ούτε να προκαλέσουμε ούτε να δημιουργηθούν έκτροπα. Απλά να παίξουμε μπάσκετ".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ