ΜΠΑΣΚΕΤ

Σφαιρόπουλος: "Με ικανοποιεί που ήμασταν καλοί για 40 λεπτά"

Σφαιρόπουλος: "Με ικανοποιεί που ήμασταν καλοί για 40 λεπτά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εξαιρετική τους εμφάνιση κόντρα στον Κολοσσό, τονίζοντας πως ήταν καλοί και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Κολοσσό Ρόδου με 99-48 και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, γεγονός το οποίο και ικανοποίησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο προπονητή του Ολυμπιακού είπε τα εξής για το παιχνίδι: "Καλή σεζόν με υγεία σε όλους. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τον βαθμό συγκέντρωσης και ετοιμότητας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε ένα καλό παιχνίδι και τα 40 λεπτά. Ξεκινάμε μία σεζόν απαιτητική και δύσκολη και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε κάθε παιχνίδι.

Με την εμφάνισή μας δείξαμε πόσο πολύ σεβαστήκαμε τον αντίπαλό μας, αλλά και τον εαυτό μας. Ήταν καλό που έπαιξαν όλοι και πρόσφεραν. Αυτό είναι το ζητούμενο. Η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες και πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ανεξαρτήτως αντιπάλου και σκορ. Ξεχνάμε αυτό και το μυαλό μας πάει τώρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Να ευχηθώ καλή σεζόν στον Κολοσσό και στον κόουτς Λυκογιάννη".

Λυκογιάννης: "Mπήκαμε εντελώς λάθος από την αρχή"

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης, τόνισε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και του εύχομαι καλή συνέχεια στη σεζόν, με υγεία και να πετύχει τους στόχους του. Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε κάτι ιδιαίτερο. Μπήκαμε εντελώς λάθος από την αρχή, αλλά και με στόχο να κρατήσουμε ενέργεια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όταν έχεις ταξίδι, δύο ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο, σκέφτεσαι πόσο ανώδυνα θα περάσει. Από το πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε καθαρό μυαλό και έτσι είχαμε μία κακή εικόνα και κακή παρουσία. Πήραμε, όμως ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια και να συνειδητοποιήσουν, ειδικά οι ξένοι, ότι τα φιλικά δεν έχουν καμία σχέση με τα επίσημα παιχνίδια και ότι ήρθαν στην πιο τακτική λίγκα της Ευρώπης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ