ΜΠΑΣΚΕΤ

Με την κάμερα του Sport24.gr στην Κρήτη

Με την κάμερα του Sport24.gr στην Κρήτη
INTIME SPORTS

To Sport24.gr σας μεταφέρει κλίμα από τον τελικό του Κυπέλλου... Από την παρουσίαση, μέχρι την απονομή και από την αποθέωση μέχρι την περίοπτη θέση του τροπαίου στο πούλμαν!

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 15ο Κύπελλο στην ιστορία του και πλέον έφτασε αισίως τους 55 συνολικά τίτλους, διαθέτοντας μία σπουδαία τροπαιοθήκη που όλες οι ομάδες θα ζήλευαν.

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει videos από την Κρήτη, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον μεγάλο τελικό Παναθηναϊκός-Άρης.

Από την προθέρμανση, μέχρι την παρουσίαση των δύο ομάδων κι από το τζάμπολ στην απονομή και την αναχώρηση του πούλμαν για το ξενοδοχείο...

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν από πολύ νωρίς στο παρκέ για να προθερμανθούν και μια που οι αντίστοιχοι του Άρη καθυστέρησαν κάπως, ο Ρόκο Ούκιτς βρήκε την ευκαιρία να κάνει προθέρμανση και στο αντίπαλο καλάθι!

Κατά την παρουσίαση των παικτών, το πλάνο ήταν να σβήσουν τα φώτα, ωστόσο ο γνωστός παρουσιαστής αγώνων Μάικ Φουντεδάκης αποφάσισε να μην σβήσουν όλα και έγινε σε ημίφως... Δείτε το video με την παρουσίαση του Παναθηναϊκού, στο οποίο ακούγονται "όλε, όλε" σε κάθε όνομα των παικτών.

Δείτε και την παρουσίαση του Άρη ο οποίος επέστρεψε σε τελικό Κυπέλλου, μετά από 9 χρόνια και σίγουρα είναι ελπιδοφόρο αυτό, καθώς διαθέτει μία νεανική ομάδα.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις από τις τσιρλίντερς της εθνικής ομάδας. Εμείς επιλέξαμε το πιο σέξι χορευτικό από όλα και σας το παρουσιάζουμε...

Στο τζάμπολ του αγώνα, πήδηξαν οι Φώτσης και Τσακαλέρης με τον δεύτερο να είναι ο νικητής και να δίνει την πρώτη επίθεση στον Άρη.

Ο αγώνας στο δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στην τελική επικράτηση με εντυπωσιακό τρόπο.

Δείτε λίγο πριν την απονομή τους Λάσμε και Μπατίστ να ψάχνουν τα κασκόλ τους για να τα κρατήσουν σωστά! Τελικά ο Μπατίστ είδε κι απόειδε και το πέρασε στο μυαλό του.

Οι "πράσινοι" αφού πανηγύρισαν στα αποδυτήρια με την ψυχή τους, άνοιξαν σαμπάνιες, μπουγελώθηκαν, έπρεπε να φύγουν. Ωστόσο, η συνέντευξη Τύπου καθυστέρησε πολλή ώρα με αποτέλεσμα να περιμένουν άπαντες το τεχνικό τιμ. Πάντως, η κούπα είχε πάρει τη θέση της μπροστά στο πούλμαν...

Δείτε επίσης τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να έχει την κούπα ανά χείρας και να μην την αφήνει από τα μάτια του κατά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ