ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκδικάζεται η ένσταση του Ολυμπιακού

Εκδικάζεται η ένσταση του Ολυμπιακού

Ο Αθλητικός Δικαστής θα εκδικάσει την Τρίτη (23/12) την ένσταση που έχει καταθέσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

Η αγωνία για την οριστική απόφαση της ένστασης που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, καλά κρατεί. Την Τρίτη (23/12), όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ο λόγος; Ο Αθλητικός Δικαστής θα εκδικάσει την ένταση που κατέθεσαν οι "ερυθρόλευκοι", όπου αναμένεται και η τελική απόφαση που θα κρίνει τις τύχες του προημιτελικού.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Πειραιώτες κατέθεσαν ένσταση που αφορούσε την παράνομη είσοδο του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο. Αυτή αρχικά απορρίφθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή.

Ο ΑΣΕΑΔ, όμως δικαίωσε εν μέρει τους "ερυθρόλευκους", με την υπόθεση να γυρνάει στα χέρια του αθλητικού δικαστή εκ νέου.

Αμέσως ακολούθησε... καταιγισμός ανακοινώσεων. Αρχικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή δήλωση τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε αμούστακα παιδιά , με τον Ολυμπιακό να απαντάει πως με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ μπήκε τέλος στην ατιμωρησία .

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στην "ερυθρόλευκη" ανακοίνωση, τονίζοντας -με ειρωνικό ύφος- πως οι κανονισμοί ήταν σαφέστατοι .

Επίσημη θέση υπήρξε και από την ΕΟΚ. Η Ομοσπονδία, μέσω ανακοίνωσης, πέταξε το μπαλάκι στον Αθλητικό Δικαστή, προτρέποντάς τον να αποφασηνίσει πλήρως την απόφαση . Παράλληλα, ο ημιτελικός που ήταν προγραμματισμένος για τις 22/12, αναβλήθηκε . Η θέση αυτή έφερε την αντίδραση του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε λόγο για απαράδεκτη πρωτοβουλία από πλευράς της . ενώ οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν σκανδαλώδη τον μη ορισμό της ημερομηνίας διεξαγωγής του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος σε όλα αυτά. Ο "δικέφαλος", ως άμεσα ενδιαφερόμενος γύρω από τις εξελίξεις, και μέσω ανακοίνωσης εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα όσα διαδραματίζονται γύρω από την υπόθεση αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ