Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Βουρτζούμης κερδίζει αγώνες στα 47 του

Ο Βουρτζούμης κερδίζει αγώνες στα 47 του

Ο Βαγγέλης Βουρτζούμης έχει κλείσει τα 47, αλλά εξακολουθεί να παίζει μπάσκετ σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών. Που και που κερδίζει και αγώνες, όπως έκανε το απόγευμα της Κυριακής στην Καλλιθέα.

Στα 47 του χρόνια ο Βαγγέλης Βουρτζούμης δεν παίζει απλά μπάσκετ. Κρίνει και αγώνες σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών! Ο αειθαλής γκαρντ αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην ΑΕ Σαντορίνης, η οποία ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ' Εθνική και την Κυριακή σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σε οκτώ αγώνες επί του Πόλις Καλλιθέας με 94-91.

Ο Βουρτζούμης ήταν μάλιστα αυτός που σημείωσε το νικητήριο καλάθι λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, κερδίζοντας στην ίδια φάση και φάουλ. Στη Σαντορίνη ο 47χρονος γκαρντ έχει συμπαίκτες άλλους δύο που πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας τους σε Α1 και Α2 αντίστοιχα: τον Πρόδρομο Νικολαΐδη και τον Μίλος Σάκοτα. Στη νίκη επί του Πόλις αυτοί οι τρεις σημείωσαν τους 70 από τους 94 πόντους της ομάδας τους!

Παρακολουθήστε τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και το νικητήριο καλάθι του Βουρτζούμη (μετά το 3'15'') στο video που ακολουθεί.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ