ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το βίντεο του αγώνα Ελλάδας-Γερμανίας

Το βίντεο του αγώνα Ελλάδας-Γερμανίας
INTIME SPORTS

Τρίποντα, πολύ λόου ποστ, ωραίες φάσεις και ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Δημήτρη Κατσίβελη έχει το μενού με τα high lights του αγώνα Ελλάδας-Γερμανίας στη δεύτερη μέρα του τουρνουά στο Στρασβούργο. Απολαύστε το...

Ωραίο ματς για την Εθνική Ομάδα κόντρα στη Γερμανία. Η ελληνική ομάδα νίκησε με 82-50, δείχνοντας ότι βρίσκει τον δρόμο της για το Ευρωμπάσκετ, παρά τις απουσίες και τους τραυματισμούς. Τα high lights του ματς είναι χαρακτηριστικά και μπορείτε να πάρετε μια γεύση για την απόδοση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος!

Απ΄ό,τι φαίνεται ο Τρινκιέρι αρέσκεται στο να περνάει τη μπάλα μέσα στο καλάθι. Ο Πρίντεζης είναι αιχμή του δόρατος στα ποσταρίσματα, ενώ θα δείτε και καλάθια με τις πολύ όμορφες κινήσεις του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Η μπάλα κυκλοφορεί σωστά για να βρεθεί το ελεύθερο σουτ, κάτι άλλωστε που φάνηκε από την ευστοχία της ομάδας στα τρίποντα (10/18), με Φώτση, Παπανικολάου, Βασιλειάδη αλλά και Περπέρογλου να βομβαρδίζουν το γερμανικό καλάθι.

Η άμυνα λειτούργησε σωστά, βγήκαν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό ενώ το κλου της βραδιάς είναι το κάρφωμα με το αριστερό χέρι του Δημήτρη Κατσίβελη! Προσέξτε το στο 2:27 του βίντεο.

Η Εθνική έχει σήμερα το πιο δύσκολο τεστ στο Στρασβούργκο, καθώς αντιμετωπίζει τη Γαλλία (7μμ) που χθες συνέτριψε την Κροατία με 92-60 με τον Τόνι Πάρκερ να σημειώνει 13π.

Θυμίζουμε ότι η ελληνική ομάδα δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Σπανούλη που επέστρεψε στην Αθήνα, αλλά και τον τραυματία Κώστα Καϊμακόγλου στον οποίο έγινε ανάταξη στο ρινικό οστό καθώς έσπασε τη μύτη του στον πρώτο αγώνα εναντίον της Κροατίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ