ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιστρέφει στην Αθήνα ο Σπανούλης

Επιστρέφει στην Αθήνα ο Σπανούλης
INTIME SPORTS

Στην Αθήνα επιστρέφει ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί και να μην πάρει μέρος στα υπόλοιπα ματς του τουρνουά. Σε ανάταξη του ρινικού οστού υποβλήθηκε σήμερα (10/08) ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη μέση και δεν αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό της εθνικής μας κόντρα στην Κροατία ( 87-85 ) επιστρέφει στην Αθήνα.

Το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έκρινε ότι είναι προτιμότερο να προφυλαχθεί και να μην πάρει μέρος στα δύο παιχνίδια που θα δώσει ακόμα η εθνική μας με τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Καϊμακόγλου υποβλήθηκε σήμερα (10/08) το πρωί σε ανάταξη του ρινικού οστού σε νοσοκομείου του Στρασβούργου, ύστερα από τον χθεσινό (9/08) τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τους Κροάτες.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να κάνει ατομικές προπονήσεις, με την επιστροφή του στη χώρα μας, φορώντας προστατευτικό νάρθηκα. Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Μπουρούσης υπέστη ράγισμα στα πλευρά και δεν παίρνει μέρος στο τουρνουά του Στρασβούργου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ