ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το block fest του Θανάση Αντετοκούνμπο

Το block fest του Θανάση Αντετοκούνμπο

Η Εθνική Ανδρών δεν τα κατάφερε απέναντι στη Γαλλία, αλλά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε αισθητή την παρουσία του στο πίσω μέρος του παρκέ. Τέσσερις τάπες σε τέσσερις διαφορετικούς αντιπάλους από τον διεθνή φόργουορντ (VIDEOS).

Η Γαλλία κυριάρχησε απέναντι στην Εθνική Ανδρών για τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα του Α' Ομίλου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με άνεση . Αμυντικά οι διεθνείς πήραν πολύ χαμηλό βαθμό, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να είναι ο μοναδικός που ξεχώρισε στο πίσω μέρος του παρκέ, εκεί όπου μοίραζε τάπες!

Η αρχή έγινε απέναντι στον Κέβιν Σεραφέν, τον οποίο "έκοψε" με εντυπωσιακό τρόπο στην προσωπική τους μονομαχία. Ο διεθνής φόργουορντ τα κατάφερε με επιτόπιο άλμα απέναντι στον σέντερ των "μπλε", με τη φάση να καταλήγει σε λέι απ του Νίκου Παππά στον αιφνιδιασμό.

Λίγο πριν από το τέλος του α' μέρους, ήταν η σειρά του Τζοφρί Λοβέρν να την... πατήσει από τον 25χρονο φόργουορντ, σε κατάσταση ανοιχτού γηπέδου. Ο ψηλός της Γαλλίας επιχείρησε να σκοράρει με λέι απ, αλλά η ταχύτητα του Θανάση Αντετοκούνμπο και το καλό του άλμα αρκούσαν για να αποτρέψουν το καλάθι.

Κι αμέσως μετά, ήταν η σειρά του Εβάν Φουρνιέ να προστεθεί στη λίστα των θυμάτων! Πάλι σε κατάσταση αιφνιδιασμού. Για να τριτώσει το... καλό!

Ο 25χρονος φόργουορντ δεν σταμάτησε εκεί όμως, αφού το block fest συνεχίστηκε στο β' μέρος. Ο Λουί Λαμπεϊρί μπήκε στη λίστα των θυμάτων του, αποτελώντας τον τέταρτο διαφορετικό παίκτη του Βενσάν Κολέ που δέχθηκε τάπα από τον παίκτη του Παναθηναϊκού Superfoods. Οι διαιτητές τον χρέωσαν βέβαια με φάουλ, κάτι που αποδείχθηκε λάθος με βάση το replay.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ