ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η Βραζιλία διέλυσε τη Νέα Ζηλανδία

Η Βραζιλία διέλυσε τη Νέα Ζηλανδία

Επίδειξη δύναμης έκανε η Βραζιλία στο άλλο παιχνίδι του διεθνούς τουρνουά του Σάο Κάρλος, διαλύοντας τη Νέα Ζηλανδία με 73-49.

Οι "σελεσάο" προηγήθηκε με 19-9 και στη συνέχεια με 62-32, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι πρώτος σκόρερ των "Tall Blacks" ήταν ο 17χρονος Τάι Ουέμπστερ με 8 πόντους.

Για τη Βραζιλία έκανε την επανεμφάνιση του ο ΝΒΑερ Νένε Χιλάριο που τέλειωσε το ματς με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 τάπες. Δεν αγωνίστηκαν ο Λεάντρο Μπαρμπόσα (δεν έχει ασφάλεια), ο Μαρσελίνιο Χουέρτας κι ο Τιάγκο Σπλίτερ.

Οι Νεοζηλανδοί δείχνουν στην επόμενη ημέρα τους (χωρίς του Πένεϊ, Κάμερον, Ντίκελ) να απέχουν πολύ από την ομάδα του παρελθόν. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα από τη στιγμή που δεν έπαιξε και το ανερχόμενο αστέρι τους, ο Άμπερκρόμπι.

Βραζιλία (Ρούμπεν Μανιάνο): Ρουλζίνιο 8, Άλεξ Γκαρσία 5, Μαρκίνιος 14, Τζιοβανόνι 9, Νένε 9, Μαρσελίνιο Μασάδο 10, Τέιλορ 4, Τόρες 5, Μπενίτε 5, Βαρεζάο 2, Ογκούστο 2, Νεζίνιο.

Νέα Ζηλανδία (Νέναντ Βούτσινιτς): Τάιτ 5, Μπάρλετ 6, Κένι 2, Βουκόνα, Ουέμπστερ 8, Αλεν 5, Τρούμαν 2, Μπλόξχαμ, Λόι 2, Φρανκ 7, Χένρι 6, Πλέτζερ 6.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ