ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ξεκινά η προετοιμασία των νέων Ανδρών

Ξεκινά η προετοιμασία των νέων Ανδρών
INTIME SPORTS

Αρχίζει τη Δευτέρα 13 Ιουνίου η προετοιμασία της Εθνικής νέων Ανδρών εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στο Μπιλμπάο

Η ισπανική πόλη θα φιλοξενήσει τις Εθνικές νέων Ανδρών από τις 14 έως τις 24 Ιουλίου με την συμμετοχή και της δική μας ομάδας.

Ο Κώστας Μίσσας είναι ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με το οποίο θα προσπαθήσει να φτάσει και φέτος πολύ ψηλά. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η Εθνική Νέων Ανδρών αρχίζει τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μπιλμπάο (14-24/7).

Οι παίκτες που κλήθηκαν από την ΕΟΚ είναι οι: Διονύσης Καπινιάρης, Εμμανουήλ Κουκουλάς, Ανδρέας Κανονίδης (Ηλυσιακός), Γρηγόρης Παππάς, Κώστας Παπαντωνάκος (Δούκας), Σωκράτης Ψαρόπουλος (Περιστέρι), Αναστάσιος Αντωνάκης (ΑΕΚ), Στάθης Παπαδιονυσίου, Άλφα Αγκιμπού Ντιαλό-Φασένγκας (Ίκαρος Καλλιθέας), Δημήτρης Κατσίβελης (Ολυμπιακός), Σπύρος Μοτσενίγος (Πέραμα), Λίνος Χρυσικόπουλος (Άρης), Γιώργος Γεωργάκης (ΕΚ Καβάλας), Δημήτρης Καραθανάσης (Πανελλήνιος), Θανάσης Ιωακειμίδης (Μαντουλίδης), Γιώργος Παπαπέτρου".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ