ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Κροατία αποδεκατίζεται

Η Κροατία αποδεκατίζεται

Η κακοδαιμονία έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα της "Χρβάτσκα" που πριν ξεκινήσει καλά καλά το Ευρωμπάσκετ βλέπει το ρόστερ της να περιορίζεται... απειλητικά

Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται και στην Κροατία το έχουν καταλάβει για τα καλά. Το Ευρωμπάσκετ των γυναικών βρίσκεται στην 3η μέρα και όπως πάει μέχρι το τέλος ο κόουτς Βλάντιμιρ Ένγκλμαν δεν θα έχει... ομάδα να κατεβάσει.

Το κακό ξεκίνησε από την αρχή όταν οι Άνα Λέλας, Αντονίγια Μισούρα και η σταρ Μαρίγια Ρεζάν δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών στην εθνική εξαιτίας τραυματισμών.

Παρά τα όποια προβλήματα οι Κροάτες προσπάθησαν να βρουν τις 12 εκλεκτές για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που λαμβάνει χώρα στα γήπεδα της Ουγγαρίας και της Ρουμανίας. Η 12άδα ανακοινώθηκε, όμως στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν 11 παίκτριες! Ο κόουτς Ένγκλμαν περίμενε πολλά από την Αμερικανίδα Zellous, όμως έπειτα από τραγικό λάθος της ομοσπονδίας της χώρας τα χαρτιά της δεν κατατέθηκαν εγκαίρως στην διοργανώτρια αρχή με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ενισχύσει την Κροατία.

Τα κακά μαντάτα δεν σταματούν εδώ για την "Χρβάτσκα", καθώς έπειτα από δύο αγώνες στο τουρνουά έχει δύο ακόμα απώλειες! Η Γελένα Ίβεζιτς και η Ίβα Τόντοριτς τραυματίστηκαν αμφότερες στο πόδι με αποτέλεσμα να χάσουν τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ.

Αν το... χάσατε με τους υπολογισμούς η Κροατία καλείτε να συνεχίσει στη διοργάνωση με ρόστερ 9 παικτριών, ενώ συνολικά οι απουσίες της ανέρχονται στις 6.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ