ΕΣΚΑ

VIDEO: Η επανεμφάνιση του Φώτση με τη φανέλα του Ηλυσιακού

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΤΣΗ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΤΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντώνης Φώτσης ξαναφόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού και το Sport24.gr σάς παρουσιάζει όλα τα καλάθια που πέτυχε ο 36χρονος φόργουορντ στην επανεμφάνισή του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μετά από δύο δεκαετίες (VIDEO).

Το ντεμπούτο του Αντώνη Φώτση με τη φανέλα του Ηλυσιακού δεν μας έδειξε κάτι που δεν ξέραμε. Για την ακρίβεια, ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε. Ο 36χρονος φόργουορντ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στη νίκη επί του Τυφώνα (66-58) για το Κύπελλο ΕΣΚΑ, παίζοντας... στο ρελαντί.

Στα 28'31'' που βρέθηκε στο παρκέ, είχε 19 πόντους με 3/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 4/4 βολές, 9 ριμπάουντ (4+5), 2 ασίστ, 1 λάθος, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 3 κερδισμένα φάουλ, με την παρουσία του να καθίσταται έντονη με το "καλημέρα" της αναμέτρησης. Με δέκα διαδοχικούς δικούς του πόντους άλλωστε κατάφερε η ομάδα του Θανάση Θωμόπουλου να φτάσει στο +13 (2-15) του 6ου λεπτού, διαφορά που διατηρήθηκε ασφαλής μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι συστάσεις για τον "Μπάτμαν" δεν χρειάζονται, όπως επίσης δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως η διαφορά ποιότητας είναι εμφανής.

Το Sport24.gr σάς παρουσιάζει όλα τα καλάθια του Αντώνη Φώτση στην επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Ηλυσιακού, μετά από δύο δεκαετίες.

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ