ΕΣΑΚΕ

Νάνα: "Πάνω απ' όλα είναι η ομάδα"

Νάνα: "Πάνω απ' όλα είναι η ομάδα"
INTIME SPORTS

Χαρούμενος για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 17ης αγωνιστικής δήλωσε ο Χάρντινγκ Νάνα ο οποίος πάντως τόνισε πως πάνω από όλους είναι ο Ηλυσιακός. Τι είπε για το ματς με το Ρέθυμνο

Ο Χάρντινγκ Νάνα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την τιμή που του έγινε.

Ο Καμερουνέζος άσος του Ηλυσιακού που ήταν καταλυτικός στη νίκη της ομάδας του επί του Αμαρουσίου κάνοντας νταμπλ νταμπλ με 24 πόντους και 14 ριμπάουντ, τόνισε πως δεν θα είχε αξία ο τίτλος αν τελικά η ομάδα του είχε ηττηθεί.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι αναδείχτηκα MVP της αγωνιστικής, επειδή όμως αυτό συνδυάστηκε με τη νίκη της ομάδας και μάλιστα μακριά από το γήπεδο μας", υπογράμμισε ο 31χρονος φόργουορντ του Ηλυσιακού και συνέχισε:

"Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα είχε αξία, όπως και καμιά άλλη ατομική διάκριση. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Η δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα με τον κόουτς, φαίνεται μέσα στο γήπεδο, τόσο ομαδικά, όσο και σε ατομικό επίπεδο, αφού όλοι μας βελτιωνόμαστε σε μεγάλο βαθμό και μαθαίνουμε καθημερινά καινούργια πράγματα.

Το σημαντικότερο είναι ότι απολαμβάνουμε το παιχνίδι όσο ποτέ! Αφήνουμε πίσω μας το ματς στο Μαρούσι και πλέον συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με το Ρέθυμνο, που είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του Ηλυσιακού θα γεμίσει το γήπεδο και θα μας βοηθήσει να πάρουμε μια ακόμη νίκη".

Να υπενθυμίσουμε πως την περασμένη Κυριακή, ο Ηλυσιακός εξέδωσε ανακοίνωσε πως ο Χάρντινγκ Νάνα θα μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, καθώς απέρριψε την πρόταση από γερμανική ομάδα.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ