Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η οικογένεια που λέγεται "Προμηθέας"

Η οικογένεια που λέγεται "Προμηθέας"

Με τη νίκη επί του Πευκοχωρίου, στην ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη Β' Εθνική, ο Προμηθέας έκανε τρεις τις διαδοχικές ανόδους, για να κερδίσει το δικαίωμα συμμετοχής στην Α2, τη σεζόν 2015-16. Τι λένε οι πρωταγωνιστές (pics).

Με το που ακούστηκε η κόρνα της λήξης, στο ματς του Προμηθέα με το Πευκοχώρι, για την τελευταία αγωνιστική στην κανονική περίοδο της Β' Εθνικής, ξεκίνησε το πάρτι στο γήπεδο της Πάτρας. Η ομάδα του Γιατρά είχε κάνει 19 τις διαδοχικές νίκες (ήταν αήττητη για 6 μήνες) και τρεις τις διαδοχικές ανόδους κατηγοριών, εξ ου και η νέα σεζόν (2015-16) θα τη βρει στην Α2.

Το πρώτο πράγμα που είπε ο πρόεδρος του ΑΣΠ Προμηθέας, Βαγγέλης Λιόλιος, ήταν ότι " είναι η πιο μεγάλη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου", για να προσθέσει πως " στόχος μας είναι οι βαθιές ρίζες στη σχέση μας με τους πατρινούς φιλάθλους και όχι τόσο ν’ ανεβαίνουμε σκαλοπάτια". Ακολούθως, αφιέρωσε τη νέα πρόκριση " στο τεχνικό επιτελείο, στα μέλη της διοίκησης και στους φιλάθλους μας, που μας στήριξαν και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Φέτος η ομάδα διήνυσε 14.000 χλμ. και άντεξε γιατί ήταν ενωμένη σαν μια γροθιά και σαν μια μεγάλη οικογένεια".

Η οικογένεια που λέγεται "Προμηθέας"

Ο κόουτς των πρωταθλητών του βόρειου ομίλου, Μάκης Γιατράς, αφιέρωσε τον τίτλο "τ ους παίκτες μου, στους ανθρώπους του Προμηθέα, στους φίλους της ομάδας, που μας ακολουθούσαν και στα εκτός έδρας παιχνίδια, στην οικογένεια μου και στη μνήμη του φίλου μου Φάνη Κολλιόπουλου. Ήταν μια δύσκολη σεζόν. Το μυστικό είναι ότι στις δύσκολες στιγμές ήμασταν ενωμένοι σαν μια γροθιά".

Η οικογένεια που λέγεται "Προμηθέας"

Ο Βλάντο Πέτροβιτς πρόσθεσε πως "ή ταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά το αξίζαμε", με τον Τριαντάφυλλο Τζακόπουλο να εστιάζει στο ότι " παλεύαμε όλη τη σεζόν, για αυτή τη μοναδική στιγμή. Αντέξαμε στα δύσκολα γιατί ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια. Η ομάδα ψαχνόταν στο ξεκίνημα της σεζόν, και αυτό είναι λογικό, γιατί ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες, όμως παιχνίδι με παιχνίδι δέναμε μεταξύ μας και γινόμασταν όλο και καλύτεροι. Πρώτη φορά συναντώ τέτοιο κλίμα σε ομάδα, αλλά και τέτοια αγάπη από τα παιδιά των υποδομών προς όλους εμάς στο ανδρικό τμήμα. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό που γίνεται στον Προμηθέα, γιατί θα είναι καλό και για το πατραϊκό, αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα".

Η οικογένεια που λέγεται "Προμηθέας"
Η οικογένεια που λέγεται "Προμηθέας"
Η οικογένεια που λέγεται "Προμηθέας"
Η οικογένεια που λέγεται "Προμηθέας"
TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ