Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε Τσακαλέρη ο Ιπποκράτης Κω

Ανακοίνωσε Τσακαλέρη ο Ιπποκράτης Κω

Επίσημα παίκτης του Ιπποκράτη είναι από σήμερα ο Ευθύμης Τσακαλέρης, που υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την ομάδα της Κω.

Μία από τις ισχυρότερες ομάδες στο νότιο όμιλο της Β' Εθνικής έχει δημιουργήσει ο νεοφώτιστος Ιπποκράτης. Η ομάδα της Κω που πρόσφατα απέκτησε τον Φάνη Κουμπούρα , ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Ευθύμη Τσακαλέρη, που έχει συμφωνήσει κι αυτός εδώ και ημέρες. Στην Κω αγωνίζονται άλλοι δύο έμπειροι αθλητές που έχουν πολυετή εμπειρία από τη Stoiximan.gr Basket League, ο Κώστας Χαρίσης και ο Αντώνης Ασημακόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ενίσχυση της ομάδας μας συνεχίζετε για να κτίσουμε ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό στην Β΄ Εθνική.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδα μας είναι ο ΤΣΑΚΑΛΕΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ο οποίος προσθέτει επιπλέον ποιότητα και εμπειρία στο φετινό ρόστερ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αναγέννηση Φλόγας και στη συνέχεια αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Α1 με τις ομάδες του Πανελληνίου ( και στο FINAL FOUR του euro cup) του ΠΑΟΚ (euro cup) του ΑΡΗ (τελικός κυπέλλου Ελλάδος) του Πανελευσινιακού και του Ρεθύμνου. Πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο 28 ετών, με ύψος 207 power forward – center, είναι πρωταθλητής Ευρώπης με τους εφήβους το 2009 στην Ρόδο.

Τον καλωσορίζουμε στην Κω και στον Ιπποκράτη και του ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχει μια επιτυχημένη χρονιά".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ