ΜΠΑΣΚΕΤ

"Βόμβα" με Κουμπούρα ενεργοποίησε ο Ιπποκράτης Κω

"Βόμβα" με Κουμπούρα ενεργοποίησε ο Ιπποκράτης Κω
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν και είχε συμφωνήσει με τον ΓΣΛ-Φάρο 2017, ο Φάνης Κουμπούρας έκανε πίσω και τελικά θα υπογράψει στον Ιπποκράτη Κω, όπου θα συναντήσει τρεις ακόμη εξαιρετικούς αθλητές.

Πριν από μερικές μέρες έδωσε τα χέρια με τον ΓΣΛ-Φάρο 2017, όμως την ώρα των υπογραφών είδε τους όρους της συμφωνίας που είχε ήδη επιτευχθεί να αλλάζουν. Ο Φάνης Κουμπούρας έκανε πίσω και σήμερα το μεσημέρι (21/8) αποδέχθηκε την πρόταση του Ιπποκράτη Κω με τον οποίο θα κάνει πρωταθλητισμό στη σκληρή Β' Εθνική.

Ο Κουμπούρας ήταν προσωπική επιλογή του coach Χάρη Κουλουριώτη, με τον οποίο συνεργάστηκε στην ομάδα του Ρεθύμνου, αλλά και σε εκείνη του Αίολου Αστακού την περσινή σεζόν. Στην Κω έφτιαξαν ένα εξαιρετικό σύνολο, με τους Αντώνη Ασημακόπουλο (στα 41 του!), Κώστα Χαρίση, Ευθύμη Τσακαλέρη να είναι οι άλλοι τρεις εξαιρετικοί starters που θα παλέψουν για την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Ο Κουμπούρας ήταν Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων Ανδρών το 2002, ενώ πέρασε κατά σειρά από τη Χαλκίδα, τον Απόλλωνα Πάτρας, την Ολύμπια Λάρισας, το Μαρούσι, τον Άρη, τον Ίκαρο Καλλιθέας, τον Κολοσσό Ρόδου, το Ρέθυμνο, τον Προμηθέα Πάτρας και τον Αίολο Αστακού, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και έχει συμμετάσχει δις σε Μεσογειακούς Αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ