ΜΠΑΣΚΕΤ

Συλλυπητήρια για Χρυσόπουλο

Συλλυπητήρια για Χρυσόπουλο
INTIME SPORTS

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέφανου Χρυσόπουλου, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών απέστειλε ο ΟΦΗ. Διαβάστε την ανακοίνωση.

Ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας απέστειλε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέφανου Χρυσόπουλου, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών.

Ο Χρυσόπουλος ήταν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του ΟΦΗ και βρισκόταν πάντα κοντά στην ομάδα. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα (17/02) στις 15:00. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας:

" Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ συλλυπείται θερμά την οικογένεια του Στέφανου Χρυσόπουλου για τον αδόκητο χαμό του".

Η λέσχη φίλων "Κρήτες 4 Θ. Παπαδόπουλος", από την πλευρά του εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:

" Τα λόγια δύσκολα βγαίνουν αυτές τις στιγμές. Από σήμερα η οικογένεια των Κρητών και του ΟΦΗ γίνεται φτωχότερη. Ο Στέφανος Χρυσόπουλος, ο πρώην πρόεδρος μας, έφυγε από τη ζωή. Οι Κρήτες αισθάνονται βαθιά οδύνη για το χαμό του Στέφανου και βρίσκονται στο ίδιο έργο θεατές όπως και το 2009.

Η μοίρα έπαιξε για άλλη μια φορά το παιχνίδι της. Ο Στέφανος θα παραμείνει πάντα στις ασπρόμαυρες καρδιές μας . Στέφανε δώσε χαιρετίσματα στο Θοδωρή και στα υπόλοιπα παιδιά, στον ασπρόμαυρο σύνδεσμο του Παραδείσου..

Καλό ταξίδι!

ΚΡΗΤΕΣ -4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ".

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Λέσχη Φίλων ΟΦΗ "Snakes-4-Heraklion club", μέσω της οποίας αναφέρουν:

" Συγκλονισμένοι σήμερα μάθαμε για το χαμό ενός καλού φίλου και αδερφού μας από την επάρατη νόσο. Ο λαός του Ο.Φ.Η θρηνεί σήμερα για ακόμα μια φορά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Στεφανή ήσουν είσαι και θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι φίλε δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…….. Λέσχη φίλων Ο.Φ.Η

SNAKES-4- Heraklion club".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ