ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ηρακλής θέλει τον Μπέμπη

Ο Ηρακλής θέλει τον Μπέμπη

Ο Ηρακλής ξεκίνησε τον σχεδιασμό του, μετά την παραμονή του Στέφανου Πέρκου στον πάγκο, με το όνομα του Βαγγέλη Μπέμπη να είναι μεταξύ αυτών που απασχολούν έντονα τον έμπειρο προπονητή.

Από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Στέφανου Πέρκου στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ξεκίνησε ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο "Γηραιός" προσπαθεί να κλείσει σιγά σιγά όλες τις "τρύπες" που υπάρχουν στο ρόστερ (είναι πολλές), με τον έμπειρο κόουτς να έχει στα χέρια του μπάτζετ που του επιτρέπει να κινηθεί αρκετά έντονα στην αγορά.

Γι αυτό άλλωστε έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Σωτήρη Γκιουλέκα (για την οποία σας ενημέρωσε πρώτο το Sport24.gr) και σε προχωρημένες επαφές με τον Στέφαν Νίκολιτς , που αρκούν για να τον ανεβάσουν επίπεδο εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Οι "κυανόλευκοι" δεν μένουν όμως εκεί, αφού έχουν βάλει στο "στόχαστρό" τους ακόμη έναν παίκτη. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μπέμπη, ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του κόουτς Στέφανου Πέρκου, από τη στιγμή που μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανό να επιστρέψει πρόωρα στην Ελλάδα.

Ο 20χρονος γκαρντ μετακόμισε πέρσι το καλοκαίρι στις ΗΠΑ, για λογαριασμό των Iona Gaels, αγωνιζόμενος για μία σεζόν στο NCAA. Η προοπτική του επαναπατρισμού δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, με τον Ηρακλή να επιχειρεί να τον δελεάσει. Αυτή την περίοδο, ο νεαρός παίκτης συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Νέων Ανδρών, υπό τον Μάνο Μανουσέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ