ΜΠΑΣΚΕΤ

Ψάχνει υπέρβαση με Νίκολιτς

Ψάχνει υπέρβαση με Νίκολιτς
INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κι αυτό διαφαίνεται από τους παίκτες που προσεγγίζει. Ο Στέφαν Νίκολιτς είναι ο εκλεκτός του Πέρκου για τη θέση των γκαρντ

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος ανέλαβε τα διοικητικά ηνία του Ηρακλή και ο στόχος του είναι να δει την ομάδα να πρωταγωνιστεί σε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρωτάθλημα. Ο κόουτς Στέφανος Πέρκος έχει ένα ικανοποιητικό μπάτζετ να διαχειριστεί και η μεταγραφική του λίστα περιλαμβάνει ονόματα που μπορούν να σταθούν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το Sport24.gr σας είχε αποκαλύψει πρόσφατα το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον πολύπειρο Σωτήρη Γκιουλέκα , όμως οι Θεσσαλονικείς δεν σταματούν εκεί.

Ο "γηραιός" είναι πολύ κοντά σε μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση, καθώς είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Στεφάν Νίκολιτς. Ο 28χρονος Σέρβος γκαρντ είναι άριστος γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς ήταν βασικός στην ΑΕΚ που προβιβάστηκε στην Basket League, ενώ παρέμεινε μέχρι τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου στην "Ένωση" που αγωνιζόταν στην Α1. Στη συνέχεια μετακόμισε στα Σκόπια για λογαριασμό της Κάρπος Σοκόλι 2000.

Αν ο Ηρακλής καταφέρει να ολοκληρώσει αυτή τη μεταγραφή τότε θα πρόκειται για μία πολύ δυνατή κίνηση, καθώς ο Σέρβος έχει αποδείξει την ποιότητα του, ενώ έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του ηγέτη σε μία ομάδα με μεγάλη πίεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ