ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ηρακλής "χτυπάει" Γκιουλέκα

Ο Ηρακλής "χτυπάει" Γκιουλέκα

Ο Ηρακλής κατάφερε να μείνει στην Α2 και πλέον ετοιμάζεται να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να μην ζήσει και πάλι τα... περσινά. Προ των πυλών ο Γκιουλέκας σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος είναι το νέο αφεντικό στο τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή και ήδη στους "μπλε" ξεκινάει να προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο Στέφανος Πέρκος θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου και πολύ ψηλά στη λίστα του υπάρχει το όνομα του Σωτήρη Γκιουλέκα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr με τον 36χρονο φόργουορντ υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις κι όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι η πρώτη φετινή μεταγραφή του "γηραιού".

Ο Γκιουλέκας την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Φίλιππου Βέροιας όπου ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας μετρώντας 186 πόντους σε 15 αγώνες. Ο ύψους 2.02μ. φόργουορντ έχει μεγάλη καριέρα και στο εξωτερικό, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Γερμανία και Ιταλία (Baskets Nurnberg,Virtus Bologna, Orlandina Basket, Societa Veroli, New Basket Brindisi, Scafati Basket).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ