ΜΠΑΣΚΕΤ

Έμεινε στον Δούκα ο Κυρίτσης!

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΚΑΒΑΛΑ - ΔΟΥΚΑΣ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΚΑΒΑΛΑ - ΔΟΥΚΑΣ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ) EUROKINISSI

Κίνηση-έκπληξη από τον Δούκα, ο οποίος κατάφερε τελικά να διατηρήσει στις τάξεις του τον Αλέξη Κυρίτση!

Ο Αλέξης Κυρίτσης έμειε τελικά στον Δούκα! Ο 35χρονος γκαρντ, του οποίου το συμβόλαιο όπως και όλων των παικτών από το περσινό ρόστερ είχε λυθεί μετά την αποχώρηση του μεγάλου χορηγού της ομάδας Γιάννη Ζερβού μετά την σύλληψή του , συμφώνησε τελικά με την ομάδα του Αμαρουσίου σε νέο συμβόλαιο!

Την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο Δούκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το τμήμα μπάσκετ τουΑΣΕ Δούκαείναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τηνανανέωση της συνεργασίαςμε τον«μπόμπερ»της Α2 Εθνικής,Αλέξη Κυρίτση (1.98μ., 1982).

Ο έμπειρος γκαρντ ήταν από τους παίκτες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο τα δύο τελευταία χρόνια στονΑΣΕΔόπου και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Τη σεζόν2016-2017με τη φανέλα των "μπλε", οΑλέξης Κυρίτσηςπέτυχε συνολικά552 πόντουςεχοντας μ.ο. 19,03 με 163/194 βολές με 84%, 142/267 δίποντα με 53% και 35/91% τρίποντα. Ακόμη είχε 4,3 ριμπάουντ, 1,93 ασίστ και 3,1 λάθη".

Όπως γίνεται σαφές, η παραμονή του Κυρίτση αλλάζει τα δεδομένα πλέον για τον Δούκα στην Α2, ο οποίος μέχρι πρόσφατα θεωρείτο το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Η παρουσία του 35χρονου σκόρερ ωστόσο εξασφαλίζει στην ομάδα του Αμαρουσίου έναν παίκτη με εμπειρία και προσωπικότητα, ο οποίος μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στη μάχη της παραμονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ