ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημητριάδης: "Πρωταγωνιστές οι παίκτες, όχι τα λεφτά"

Δημητριάδης: "Πρωταγωνιστές οι παίκτες, όχι τα λεφτά"
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Δημητριάδης μίλησε στο Sport24.gr για το "διπλό" επί του Ψυχικού (77-84), που φέρνει τη Λιβαδειά ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής.

Η Λιβαδειά πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής (16ης) στην Α2 κατηγορία, έχοντας δύο παίκτες ως οδηγούς. Από τη μία τον Γιάννη Γκαγκαλούδη (των 31 πόντων) και από την άλλη τον Τάσο Δημητριάδη (των 26 πόντων). Μετά τον "Γκάγκα" , τον λόγο -στο Sport24.gr- πήρε ο αρχηγός των Βοιωτών, που πέτυχε πολλούς καθοριστικούς πόντους στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν και ευστόχησε σε πολλές από τις δώδεκα βολές που εκτέλεσε (έχοντας το απόλυτο -12/12!).

" Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού. Πιστεύαμε από το πρώτο λεπτό πως θα κερδίσουμε. Φαβορί ήταν βέβαια το Ψυχικό, που διαθέτει μία πολύ ποιοτική ομάδα. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τον προπονητή και τον κόσμο που ήρθε από τη Λιβαδειά για να μας υποστηρίξει. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον "Γκάγκα", που το Σάββατο (14/2) έχασε τον παππού του", ήταν οι πρώτες κουβέντες του πολύπειρου φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος συνέχισε επισημαίνοντας πως " αυτό είναι "διπλό" που μπορεί να δώσει την παραμονή. Αν και δεν πιστεύω πως είμαστε για τόσο χαμηλά. Διαθέτουμε ρόστερ για να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Θα το αποδείξουμε και στη συνέχεια...".

Μέσα σε όλα όμως, δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος είναι η πηγή όλων των καλών για τη Λιβαδειά στο φετινό πρωτάθλημα: " Η έλευση του "Γκάγκα" άλλαξε πλήρως την εικόνα μας. Βρήκαμε τους ρόλους μας και έφυγε το άγχος των πρώτων αγωνιστικών. Στην πορεία του πρωταθλήματος αποδείξαμε ότι είμαστε για κάτι καλύτερο".

Ενώ κατέληξε, μιλώντας για τις δύο "εκτός προγράμματος" νίκες που πήρε η ομάδα του τις τελευταίες εβδομάδες, απέναντι σε Ηρακλή (81-83) και Ψυχικό (77-84): " Αυτές οι δύο νίκες είναι σπουδαίες. Θα έλεγα πως είναι εκτός προγράμματος. Αποδείξαμε πως είμαστε καλύτεροι μέσα στις τέσσερις γραμμές. Τα ονόματα και τα χρήματα πρωταγωνιστούν στην αρχή της σεζόν, στην πορεία της χρονιάς αυτοί που πρωταγωνιστούν είναι οι ίδιοι οι παίκτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ