ΜΠΑΣΚΕΤ

"Για τον παππού μου..."

"Για τον παππού μου..."

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης οδήγησε σε μεγάλη εκτός έδρας νίκη τη Λιβαδειά απέναντι στο Ψυχικό και μέσω του Sport24.gr την αφιερώνει στον παππού του.

Η νίκη της 16ης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα της Α2 ανήκει στη Λιβαδειά. Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου πέρασε από το κλειστό του Ψυχικού, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 77-84 . Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών, για ένα ακόμα παιχνίδι, ήταν ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Ο "Γκάγκα" με τους 31 πόντους που πέτυχε έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα του να φτάσει στο αποτέλεσμα. Όλα αυτά, σε μια δύσκολη, για εκείνον, ημέρα. Ο παππούς του "έφυγε¨από τη ζωή, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα απεβίωσε και το αγαπημένο κατοικίδιο, το σκυλάκι του.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον 36χρονο γκαρντ, ο οποίος παραδέχτηκε πως " εγώ έπαιξα για το σκυλάκι μου, που πέθανε πριν λίγες μέρες, αλλά και για τον παππού μου. Κατά συνέπεια, βέβαια και για την ομάδα ολόκληρη. Μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους της ομάδας ευτυχισμένους".

Στο αγωνιστικό του πράγματος, όμως. Τι είχε να πει για το όγδοο ροζ φύλλο των Βοιωτών στο πρωτάθλημα; "Πολύ μεγάλη και δίκαιη νίκη για την ομάδα μας. Από την αρχή ήμασταν μπροστά στο σκορ και καταφέραμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Τελικά, κανείς δεν πρέπει να μην μας υπολογίζουν, γιατί είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή και θα μπορούσα να πω πως αυτή είναι μια από τις καλύτερες παρέες στις οποίες έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου".

Η νίκη απέναντι σε μια ομάδα, όπως είναι το Ψυχικό, είναι σημαντική. Τι αντίκτυπο έχει εντός των τειχών, όμως; "Ψυχολογία έχουμε καλή, δεν χρειαζόταν η νίκη στο Ψυχικό, απλά όταν νικάμε μια τέτοια ομάδα ανεβαίνουμε επίπεδο. Όταν ερχόμαστε από τέτοιες νίκες είναι σημαντικό να μένουμε κοντά σαν ομάδα και να είμαστε όλοι αγαπημένοι. Χαίρομαι που είμαι στη Λιβαδειά. Οι 31 πόντοι δεν λένε απολύτως τίποτα για εμένα, όπως δεν έλεγαν και ποτέ...".

Όσο για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 υπογράμμισε ότι "το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Παίκτες πηγαίνουν από την Α1 στην Α2. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και πολύ καλά ρόστερ και τα παιχνίδια είναι εκπληκτικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ