ΜΠΑΣΚΕΤ

Αμφίβολος ο Πάνου

Αμφίβολος ο Πάνου
INTIME SPORTS

Ο τραυματισμός του Σπύρου Πάνου εξακολουθεί να προβληματίζει τον Γιώργο Ρεμεντέλα. Ο προπονητής του Ψυχικού θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει τον 22χρονο σέντερ στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τον Φίλιππο Βέροιας.

Τα προβλήματα εξακολουθούν να αποτελούν μέρος της καθημερινότητας στο Ψυχικό, αφού ο Γιώργος Ρεμεντέλας δεν μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα του, όπως θέλει εν όψει του αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας.

Αιτία αποτελούν οι τραυματισμοί των Κυριάκου Τεχλικίδη και Σπύρου Πάνου. Ο πρώτος παραμένει εκτός δράσης, λόγω θλάσης, ενώ ο δεύτερος αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Σημείο στο οποίο υπέστη θλάση στον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος, με τον Άρη. Οι "κυανοκίτρινοι" τον υπέβαλαν σε νέες εξετάσεις σήμερα (16/10), με τη μαγνητική να είναι "καθαρή". Πλην όμως να μην αλλάζει τα δεδομένα αναφορικά με τη συμμετοχή του στον μεθαυριανό αγώνα. Ο 22χρονος σέντερ παραμένει αμφίβολος.

Εξάλλου, σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε χθες ο Νίκος Παπανικολάου, λόγω ενοχλήσεων στους ραχιαίους. Κάτι που πάντως δεν πρόκειται να του στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα θα προπονηθεί για τελευταία φορά αύριο (17/10) το πρωί και εν συνεχεία θα αναχωρήσει οδικώς για τη Βέροια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ