Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τζόουνς: "Ενθουσιασμένη στον Αστέρα"

Τζόουνς: "Ενθουσιασμένη στον Αστέρα"

Έτοιμη να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα της, δήλωσε η νεοαποκτηθείσα παίκτρια του Αστέρα Εξαρχείων, Σακάρα Τζόουνς. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Εδώ και 20 μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα η παίκτρια του Αστέρα Εξαρχείων, Σακάρα Τζόουνς. Η 23χρονη Αμερικανίδα μέσω της συμμετοχής της στις προπονήσεις του συλλόγου έχει μάθει αρκετά πράγματα για την καινούρια της ομάδα και δηλώνει ενθουσιασμένη με την επιλογή της.

Όπως τόνισε η νεαρή παίκτρια, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στον Αστέρα έχουν κάνει καλή δουλειά και αυτό θα φανεί στην πράξη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν

Οι δηλώσεις της Τζόουνς με βάση το Δελτίο τύπου, το οποίο εξέδωσε ο Αστέρας: " Είναι αλήθεια πως πριν έρθω δεν γνώριζα πολλά πράγματα για την ομάδα και τί σημαίνει Αστέρας Εξαρχείων, για το ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν, όμως, έμαθα πράγματα από την ιστορία του συλλόγου ενθουσιάστηκα.

Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στην Ελλάδα και σε αυτή την ομάδα, στην οποία πιστεύω πως μέσα από σκληρή δουλειά και κοινή προσπάθεια θα μπορέσουμε να γράψουμε τις δικές μας σελίδες, στη δική της ιστορία.

Όλο αυτό το διάστημα, από την έναρξη της προετοιμασίας έως και σήμερα, έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι σημαντικό πως είμαστε όλες μαζί από νωρίς και πιστεύω πως αυτό θα φανεί και στο πρώτο παιχνίδι, όπου ελπίζω να είμαστε έτοιμες".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ