Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαία κίνηση με Ρασίντ, θέλει και Σταμολάμπρου

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ EUROBASKET. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ EUROBASKET. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να θέτει σε εφαρμογή το μεταγραφικό πλάνο του εν όψει της συμμετοχής του στην EuroLegue. Συμφώνησε με την Ρίτα Ρασίντ και θέλει να εντάξει στο δυναμικό του την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει το ρόστερ του για να λάβει μέρος στην EuroLeague των γυναικών της επόμενης σεζόν και γι αυτό συμφώνησε με την Ρίτα Ρασίντ. Πρόκειται για σμολ φόργουορντ από την Ουγγαρία, που σε στυλ παιχνιδιού θυμίζει πάρα πολύ την Ζωή Δημητράκου.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, παρουσιάζεται ιδιαίτερα δραστήριος στην αγορά. Με τον Γιώργο Παντελάκη στην άκρη του πάγκου, οι νταμπλούχες θα αλλάξουν πολλά στη δομή του ρόστερ τους, με το πλάνο να υλοποιείται με αμείωτη ένταση.

Η Ρασίντ είναι 28 ετών, έχει ύψος 1.82 μ. και αγωνίζεται στη θέση "3". στη διάρκεια της φετινής σεζόν βρέθηκε μεταξύ της Ουγγαρίας (Πεκς) και της Πολωνίας (Τόρουν), έχοντας εξαιρετική παρουσία. Πέρυσι μάλιστα τέθηκε αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Eurocup με την ουγγρική Μίσκολτς.

Οι "ερυθρόλευκες" βρίσκονται κοντά στην απόκτηση και της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου (23, 1μ75). Η Ελληνίδα γκαρντ είναι μέλος της Εθνικής ομάδας και πέρυσι αγωνίστηκε σε Ισπανία και Ελβετία.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ